2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 47 پست
نرفته که الان باهاش در ارتباطم ولی برام کافی نیست دلم میخواد همون طوری دوباره عاشقم بشه برای همین می ...

یعنی شما چند مدت باهاش در ارتباطی و الان عشقش کمتر شده؟

یاداوری خاطرات بله تاثیر داره،بستگی به شخص داره اگر اون مغرور باشه نگید بهتره اما اگر غرور نداره بگید

یعنی شما چند مدت باهاش در ارتباطی و الان عشقش کمتر شده؟ یاداوری خاطرات بله تاثیر داره،بستگی به شخص ...

نه ما سالهای خیلی زیادی باهم بودیم اینقدری که باهاش تو حرف زدن و اینا راحتم با هیچکس اینطوری نیستم یه مدت به دلایلی و شرایط من مجبور شدیم از هم دور شیم حالا باز برگشتیم ولی مغرور هم هست ولی با من نه،ولی خیلی یه دندس از طرفی الان دست پیش رو گرفته اگه من بهش زنگ بزنم میخواد نظر خودش رو غالب کنه به نظرم یکم صبر کنم خودش زنگ میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا نکه خیلی مغرورم منتظر می مونم طرف یه حرکتی بزنه (این شخص وجود خارجی ندارد)😂😐

هعیییی خب حرکت باید از شما باشه دیگه 😐

شما غرور دادی اون طرفم غرور داره پس با این مغرور بودنامون همه باید سینگل ابدی باشیم 😕😂

اگه هنوز تو آب نمک نگهت داشته و جواب برگشت نداده شک نکن کسی تو زندگیشه... مث من خودتو خار و ذلیل نک ...

چی؟نه آب نمک چیه؟من انقدر ازش اطلاعات دارم که آمارش کلا دستمه از همه طرف میتونم ازش امار درارم الانم سر یه موضوعی می‌خوایم به توافق برسیم اون میخواد نظر خودش رو غالب کنه من نظر خودم رو