2777
2789
عنوان

كي مياد با هم درس بخونيم

155 بازدید | 14 پست

يا به هم مشاوره تحصيلي بديم !

ميتونيم مثلا زبان انگليسي رو با هم بخونيم يا كلا راجع به اهدافمون و برنامه ريزي صحبت كنيم ..

من ٢٦ سالمه دانشجو هستم و هركس مياد لطفا پيام بزاره من بهش پيام بدم❤️

یک عدد چپی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ئه منم دوست داشتم يه نفر رشتش انساني باشه  درخواستمو قبول ميكني

من رشته دبیرستان تجربی بود 

رشته الانم روان شناسی که زیر شاخه ی یکی از رشته های انسانی 

بله قبول میکنم 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
حقوق

گلم برای کانون میخونی یا نه؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
گلم برای کانون میخونی یا نه؟؟؟

ازمون قضاوت بیشتر دوست دارم 

ثبت نام امسال انجام شده؟ 

من امسال دی فارغ التحصیل شدم میتونستم ارشد که تا ۲۲ ام اذر ثبت نامش بود بنویسم؟ 

یک عدد چپی 

ازمون قضاوت بیشتر دوست دارم  ثبت نام امسال انجام شده؟  من امسال دی فارغ التحصیل شدم میتو ...

آفرین

کدوم شهری گلم؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
نیشابور ج سوالمو ندادیا😶

متوجه نشدم عزیزم

ثبت نام ارشد؟؟؟