2777
2789

ازکجا میشه فهمید

چون خیلی عجیبه کارهام و رفتارم واقعا حس میکنم مشکلی هست

آقای نامحترم درخواست نده لطفا. نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روشی هست اونم اینکه یه لیوان اب تمیز برمیداری رو به قبله با وضو 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 بار ایت الکرسی و 7 بار ایه 81 تا 83 یونس به اب میخونی بعد دو دقیقه اب میخوری بو یا طعم اب اگر عوض شده بود یه دعایی طلسمی چیزی داری

مشکلت چیه؟

کارهام همه گره افتاده یعنی حتی بابام میگه کارهای تو چرا اینطوری میشه خواب های عجیب ترسناک میبینم سیاه یا موجودات عجیب و اصلا نمیخوام بخوابم

هی تو خواب بختک میفته روم رفتارهای عجیب دارم خودم شک میکنم حس میکنم گرما تو کمرم حس میکنم و انگار یه چیزی هست فقط به خودکشی فکر میکنم نمیدونم واقعا میترسم میترسم کاری کنم به خدا میخره بازی در نمیارم من واقعا میترسم کاری کنم یا بلایی سرخودم یا بقیه بیارم

آقای نامحترم درخواست نده لطفا. نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

من داشتم تو خواب اذیت میشدم .علائم طلسمو بخون اگه داشتی که آره اگه نداشتی نه تلقینه .

میشه پایین این کامنتت گذاشتم میشه ببینی اینطوریه

یه روشی هست اونم اینکه یه لیوان اب تمیز برمیداری رو به قبله با وضو 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 بار ایت ...

باشه مرسی امتحانش میکنم

کارهام همه گره افتاده یعنی حتی بابام میگه کارهای تو چرا اینطوری میشه خواب های عجیب ترسناک میبینم سیا ...

آره علائمشو داری خواستی درخواست بده شماره کسی که تونست بعد سالها درمانم کنه بهت بدم .

کارهام همه گره افتاده یعنی حتی بابام میگه کارهای تو چرا اینطوری میشه خواب های عجیب ترسناک میبینم سیا ...

مثلا از خیابون رد میشم میخوام بمونم اونجا بزنه یا یه جا بلندی میرم میگم خودم رو بندازم چی پیشه مثلا من چرا باید اینطوری کنم گاهی فک میکنم خودمو به زور نگه داشتم یا تو ماشینم میگم الان باز کنم در رو چی میشه تموم کمم

مثلا از خیابون رد میشم میخوام بمونم اونجا بزنه یا یه جا بلندی میرم میگم خودم رو بندازم چی پیشه مثلا ...

برای اینکه از وسوسه های شیطان در امان باشی حتما صبح و شب فلق و ناس و آیت الکرسی رو بخون وقتی نمیکیره ازت مخصوصا فلق و ناس