2777
2789
عنوان

پوست مرغی

| مشاهده متن کامل بحث + 7390 بازدید | 22 پست
منم از بچگی یه سری قسمتهای بدنم اینطوری بود و هرچی سنم بالاتر میره قسمتهای مختلف بدنم درگیر میشه. د ...

روغن زیتون هرشب بزنم؟چجوری استفادش کنم و اینکه جوش نمیزنه بدن باهاش؟یه وقت لاغر نکنه پاهامو://

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن زیتون هرشب بزنم؟چجوری استفادش کنم و اینکه جوش نمیزنه بدن باهاش؟یه وقت لاغر نکنه پاهامو://

هر شب که سخته... مگه بعضی قسمتها مثل بازو یا مچ دست که بتونی هر شب بزنی و زیادی چرب نشه درحدی که ماساژ بدی کامل جذب بشه.  البته من پوستم خشکه و میتونم روغن بزنم و معمولا پوست مرغی ها مشکل پوست خشک دارن که اینطوریم میشه (اینو دکتر بهم گفت) حالا نمیدونم  پوست شما چطوریه؟ ولی بقیه جاها رو هم قبل و هم بعد حمام روغن زیتون بزن و ماساژ بده. برای من بهتر شده... ولی یکم سخته دیگه اما ارزششو داره. امتحان کن شاید برات جواب بده. البته یکی دو ماه امتحان کن تا آروم آروم  نتیجشو  ببینی. ورزش هم حتما حتما حتما بکن. روزی مثل یه ربع بیست دقیقه درجا بزن درحدی که ضربان قلبت بره بالا و یکم عرق کنی... یعنی منظورم پیاده روی و غیره نیست... ورزش هم خیلی تاثیر داره و دونه هامو کمتر کرده... غذا هم که خیلی مهمه تا جایی که میتونی شکر و قند کمتر بخور

ژل بعدشیو میزنی کرم قبلشم میزنی؟

نه من کلا اصلاح نمیکنم چون پوستم به رنج میفته

خب چه کاریه

البته مجردم

فقط دستامو میرم که دون دون نمیشه استثنا

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪