2777
2789
عنوان

بچه آوردن

1 بازدید | 42 پست

سلام.من آقا هستم.هنوز با دختری در ارتباط نبودم ولی در نظر من این هست اگه یک روز ازدواج کردم بچه نیاریم.میخواستم بدونم تو خانم ها این موضوع چطور هست؟
خانم هایی که علاقه به بچه اوردن نداشته باشن کم هستن یا زیاد؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیاد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من ۱۸ ساله با همسرمم و شرطم برای ازدواج بچه نداشتن بود

هیچ دلیلی هم جز اینکه بچه دوست ندارم نیست

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من به دلایلی نمی خواستم بچه دار بشم ..و سر همین موضوع هم نشد ازدواج کنم چون هیچ خواستگاری قبول نمی کرد ،

میگفتن مگه میشه بچه شیرینی زندگیه.. یا یکی گفت تو آدم عجیبی هستی مشکل طرز فکر داری که اینو میگی و...

چرا ና

جدای از تربیت بچه و خرج و مخارج و آینده ی اون،بنظر من بچه آوردن کار اخلاقی ای نیست.اینکه برای یک فرد دیگه تصمیم بگیری که باید بدنیا بیای باید "هست بشی" تا تو هم درد کشیدن تو دنیا رو ببینی.به لطف افزایش سن ازدواج هم تازه ممکن هست بچه ای که بدنیا میاد معیوب باشه یا والدین ناقل ژن معیوب به بچه باشن..بچه اوردن اون هم در اینجا...دلایل خیلی زیاده.