2777
2789
عنوان

بچه آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 43 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما هم وکیل مدافع بیخودی هستید که هیچی حالیت نیست تا وقتی کسی ازت سوال نکرده وتورو مخاطب قرار نداده ...

@niniyar

درود و مهر

ایشون امروز کم حوصله ست و نمیتونن محترمانه تبادل نظر کنن و با بی احترامی به کاربران میخوان خودشون تخلیه کنن لطفا رسیدگی کنید تشکر

@niniyar درود و مهر ایشون امروز کم حوصله ست و نمیتونن محترمانه تبادل نظر کنن و با بی احترامی به کارب ...

@niniyar

سلام.لطفا کامنت ایشون تبادل نظر من بااستارتر هست ایشون پریدن وسط و اون کامنت گذاشتن

حالا اگه بچه ای بخواد بیاد تو این دنیا تکلیف چیه؟

این والدین هستن که تصمیم میگیرن بچه بیاد یا نه.والدین تا وقتی از آینده ، تربیت و پرورش و حتی سلامت جسم و روان بچه مطمئن نباشن حق ندارن همچین ظلمی در حق بچه یا بالاتر از اون،درحق اطرافیان بچه و جامعه بکنن.

این والدین هستن که تصمیم میگیرن بچه بیاد یا نه.والدین تا وقتی از آینده ، تربیت و پرورش و حتی سلامت ج ...

من بااین کامنت موافقم مخصوصا خونواده ای که بلدنیستن تربیت کنن و بچه هاشون همیجوری میندازن تو جامعه که به جان ومال مردم بیفتن اینارو باید عقیم کرد درواقع .ولی اینکه دونفر ادم سالم با روان سالم نه روان پریش چراکه نه واقعا بچه خوب از پدرومادر خوب نعمته ومیتونه خیلی ب درد خودش وجامعه بخوره

خانم هایی که دوست ندارن بچه داربشن هستن ولی خیلی کمن خیلیا هم هستن زمان مجردی میگن به بچه علاقه ندارن ولی بعدازدواج دلشون میخوادبچه داربشن پس بهتره همون اول به صورت جدی باطرف صحبت کنی تابعدابه مشکل نخورین

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

@niniyar لطفا گروهی تاپیکی چیزی بزنید بگید معنی تبادل نظر چی هست تابعضی ازکاربرا که وقتی کامنت میزاری ومخاطبت کسی دیگه هست حمله نکنن بهت پاچه بگیرن تبادل نظر اینکه هرکسی نظر وعقیده خودشو داره وبیان میکنه یکی مخالفه صدتا موافقن چ اجتماع وچه مجازی همینه فرقی نمیکنه

این والدین هستن که تصمیم میگیرن بچه بیاد یا نه.والدین تا وقتی از آینده ، تربیت و پرورش و حتی سلامت ج ...

دوست داری همه مردم دنیا همین نظر رو داشته باشند؟

هیچی تو این دنیا قطعیت نداره!

چند تا خانواده دیدی که پدر و مادر کاملا درست و منطقی و حای کاملا پولدار بودن ولی بچه شون نا اهل بوده؟

چند تا خانواده دیدی پدر و مادر نه سوادی داشتن نه خیلی تربیت خاصی کردند ولی بچه ها همه با شخصیت و دکتر مهندس شدن؟

اینقدر که شما میگین باید اطمینان داشته باشن خب بله، اطمینان نسبی دارند. ولی در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه.

در ضمن تو دنیا همه مثل شما فکر کنن که همون زمان حضرت آدم نسل ما منقرض شده بود که!

شما موقع ازدواج بگو بچه نمیخوای، و جلو برین. قطعا پیدا میشه زوج متناسب شما.

ولی بچه شیرینی هایی داره و سختی هایی داره. و اینکه هیچی تو این دنیا قطعیت نداره.

و اینکه اگر روند عادی زندگی رو مختل کنی، یه روزی گیر میافتی. ولی اگر یه روزی بچه دار هم شدی کسی رو مقصر ندون. خودت خواستی و خودت مسئول هستی.