2777
2789
عنوان

پوست مرغی

7390 بازدید | 22 پست

سلام خانما این مشکل برای من خیییلی عذاب اوره از مچ پام تا با*سنم دون دونه از ژیلت استفاده نمیکنم شلوارمم مدام عوض میکنم که مشکل حساسیت و...نباشه اما خوب نمیشه و جوش های ریز میزنه کسی راهکار داره بگین لطفا

نظرسنجی هم زدم اما اینجایم بگین ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطوریم‌

لایکم کنید

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
با پودر موبر میزنم از ژیلت اصلا استفاده نمیکنم خیلی وقته

کلا اصلا ولش کن

با هیچی نزن ۳ ماه بزار یه کم التهابش بهتر بشه

بعد از شیو(با هرچی)

بتا ژل فاربن هست برای بعد اصلاح اون خوبه برات

منم اینجوریم برای همین سالی ۴ یا ۳ بار بیشتر نمیزنم موهای پاهامو

یعنی بگم گوریلم من از بس مو دارم

مجرد بودنم هم بی تاثیر نیست😂

میگن لیزر خوبه 

پولم دستم بیاد میرم لیزر

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

منم از بچگی یه سری قسمتهای بدنم اینطوری بود و هرچی سنم بالاتر میره قسمتهای مختلف بدنم درگیر میشه.

دکتر پوست هم رفتم گفت این بیماری نیست، ویژگی پوستته... یه سری پماد داد یه 2-3 ماهی زدم یکم کمتر شد ولی بعد که تموم شد دوباره برگشت... از طب سنتیم پرسیدم فهمیدم باید با روغن های طبیعی گه گاه ماساژ بدی جذب بشه. حتی قبل و بعد حمام بهتره با روغن زیتون اون قسمتا رو ماساژ بدی. دونه های طبیعی روغنی هم مثل بادام گردو پسته بصورت متعادل نه خیلی زیاد نه خیلی کم بخوری خوبه. ورزش و تحرکم بکنی کمتر میشه. دقیقا من بخاطر اینکه تحرکم خیلی کمتر شده اینا بیشتر شده. ولی یادمه یه تایمی میرفتم کلاس شنا و خیلی تحرک داشتم و همزمان دونه های مغزی منظم میخوردم و به خودم میرسیدم اینا خیلی خیلی کمتر شده بودن... راهش فقط همینه باید اینطوری بخودت برسی...

کلا اصلا ولش کن با هیچی نزن ۳ ماه بزار یه کم التهابش بهتر بشه بعد از شیو(با هرچی) بتا ژل فاربن هس ...

من لیزر کردم اما نصفه ول کردم ولی اثر داشت خداییش اما روی باس*نم هنوز دون دونه هست چون اونجارو لیزر نکردم