2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال شخصی دارم راجب پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 5684 بازدید | 142 پست
تو کارت پول باشه می مونه. نیاد روزی که پول نقد داشته باشم باید فوری خرجش کنم    

منم همین طوری ام ولی وام خونگی شرکت کن یا همون اول که پول میریزه کارتت برو باهاش یه سکه پارسیان بخر ۱۵۰ الی ۲۰۰ 

بعد از یکسال نزدیک ۲.۴۰۰ جمع میشه بده یه تیکه طلا برا خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم شاغلم . با همسرم هرچی داریم میزاریم وسط و اقساط رو میدیم و خرج خونه و پس انداز  رو با هم داریم . اخر سرم هرچی بخوام ازش برمیداریم برای خرجهای خودمون . لباسی یا درمان یا هرچی نیاز باشه . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
یه بچه یازده ماهه دارم ک هزینه شیرخشک و مای بیبی و دکتر پای همسرمه تقریبا یک و ۵۰۰ میشه شایدم کمتر د ...

اره خرج بچه هم به شدت گرون هست 

منم باردارم فعلا بچه م دنیا نیومده 

ولی حالا میخوام ازت بپرسم که خرج شیر خشک و مای بی‌بی خالصانه در یک ماه چقدر هزینه تون میشه بدون خرج لباسش؟

عرفش چقده یه تومن خوبه؟ 

اره یه تومن خوبه 

زیر یه تومن کمه نمیرسونی خرج خودت خوب بکنی 

میتونی از یه تومن یه مقداری پس انداز هم بکنی

بعد هر سال هم تورم زیاد میشه 

سال دیگه بکن ۱.۵۰۰ 

نمیده آخه منم بجاش تا بتونم چیز میز میخرم جبران میکنم خخخ

افرین اینم عالیه

اگر نمیده برو سوپر مارکتی یا جاهای دیگه  هرچی خریدی یه ۵۰ تومن اضافه تر بکش بر دار برا خودت پس انداز کن یا هرچی خریدی ۳۰ تومن اینا بیشتر بگو باید پس انداز داشته باشی چون یه روزی لازمت میشه 

وقتی پول در نمیاری باید پول تو جیبی باشه شاید اصلا کسی بخواد برا خانوادش یه چیزی بخره یا یه چيزی برا ...

وقتی اسمه پول تو جیبی رو میارید ، یعنی سهم من در ماه 

سهمه شما به طور مشترک تمام پولی هست که درمیاد 

حساب مشترک داشته باشید ، تا هی مجبور نشید بگید و ناراحتتون کنه ، هروقت دلتون خواست ازش پول بردارید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

حسابمون مشترکه

هیچوقت پول تو جیبی رو درک نکردم

ینی مث بچت ها شوهراتون برات حد و حدود خرج کردنو تعیین میکنه

پس شمام باید حد و حدود رابطه رو تعیین کنید

معامله خوبیع ب نظرم 😑😑😑😑

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره