وقتی اسمه پول تو جیبی رو میارید ، یعنی سهم من در ماه سهمه شما به طور مشترک تمام پولی هست که د ...
حساب مشترک رو خودم شخصا وقتی میپسندم که در امد داشته باشم
وقتی که هرچی بخوام هزینه میکنه و یه مبلغ پول تو جیبی هم میده دیگه نیازی ندارم که الان چون شاغل نیستم حساب مشترکی داشته باشم وقتی که کارتش همش دست خودمه
هر زنی باید مبلغی پول تو جیبی از همسرش بگیره مازاد بر هزینه های دیگش برای یه روز ضروری که قطعا لازمش میشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اره خرج بچه هم به شدت گرون هست منم باردارم فعلا بچه م دنیا نیومده ولی حالا میخوام ازت ...
عزیزم پسرم تا وقتی ک غذا نمیخورد هفته ای چهارتا پنج تا شیرخشک میگرفتم
ولی الان چون غذا میخوره
هفته ای ۳یا دوتا میگیرم ک دونه ای ۴۰یا۳۵تومنه قیمتا توی هر داروخونه ای فرق میکنهماهیانه میشه تقریبا ۴۰۰تومن
مای بیبی هم حدودا ۵۰۰۶۰۰تومن یا بیشتر میشه
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
شغل ازاده کف درامدش نه میلیون تا ماهی۱۵میلیون متغیره ماهی۱۵۰۰کرایه مغازه دومیلیون کرایه خونه با خوراک و اینا ماهی۷میلبون میره براشون پول تو جیبی ندارم اما پولا نقدی همیشه میاره خونه من جمع کنم حتی نمیدونه چقدر میاره من جمع میکنم هر بارم یه پنجاه تومنی ازشون کش میرم پس انداز کنم پنهانی بقیه پولاشم هر هفته هر چی تو کارتش پوله میزنه بکارت من برا همین هر چی لازمه میخرم چیز مشخص نمیده بهم 😔
خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو
ولی میرم خرید به بابام میگم پول به کارتم بریز ۲ تومن بعضی وقتام بیشتر میریزه،خیلی مهربونه دستش درد نکنه
صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی
بچه ها شوهرم پول نمیریزه به کارتم کلا اما کارتاش باهامه چجوری بگم برام پول بریزه؟خجالت میکشم چون همی ...
برای خودت یه مقدار ماهانه بردار بریز تو حساب خودت خب بهش هم نگو اگه پرسید بگو لازم بود
خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو
یه وام خونگی گذاشتم ماهی ۵۰۰ تومن ۱۰ ماهه برداشتمش واسه خودم اون داره قسطش رو میده😍
۲ تومن هم داده بود برادرم قرضی پسش داد من برداشتم ریختمش تو حسابم😁😀
خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍