یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
به نظرم پول تو جیبی معنی نداره ، هرچی پول درمیارید باهم خرج کنید دیگه ، پول تو جیبی چیه!!
وقتی پول در نمیاری باید پول تو جیبی باشه شاید اصلا کسی بخواد برا خانوادش یه چیزی بخره یا یه چيزی برا خودش بخره یا بخواد پس انداز بکنه وقتی پول تو جیبی باشه هم نیازی نیست که هی به شوهرت بگی پول بده هم اینکه آدم کلا احساس بهتری هم داره
یه بچه یازده ماهه دارم ک هزینه شیرخشک و مای بیبی و دکتر پای همسرمه تقریبا یک و ۵۰۰ میشه شایدم کمتر دقیق نمیدونم
ولی خب خیلی وقتا شده ک پول همسرم ته بکشه و از پولی ک بمن میده خرج کنیم ..
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤