2777
2789

نمیدونم وقتایی که تلفنی حرف میزنیم کاملا باهم خوشیم بحثی پیش نمیاد یا اگه بیاد زودی حل میشه ولی وقتی تل حرف میزنیم قضیه کلا فرق داره،یا سوء تفاهم پیش میاد یا حوصله نداره و زیاد بحثمون میشه😑

نمیدونم باید چیکار کنم مشکل چیه اخه😔

حس میکنم تو تل نمیشناسمش

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊

خب توی تل نحرفین

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

تلگرام ؟

حضوری اگه خوبه حله دیگه

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لحن حرفت رو متوجه نمیشه .

شوهرم من کلا از پیام دادن زیاد خوشش نمیاد .

اگ امکانش. رو دارید ویس بدید ب بهم 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

همیشه همینجوره، ماه با پیام بحثمون میشد اما حضوری نه 

آخه تو نمیدونی اون داره با چه لحنی میگه حرفشو، همچنین ایشون 

سعی من کمتر برید تلگرام خب

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
کلا چت فرق داره با تلفنی صحبت کردن  چون نمیشه لحنو تشخیص داد  شاید زیاد حساس شدی  ...

رو خودم کار میکنم زیاد حساس نشم اخه حس میکنم جوریه

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊
دقیقا ماهم چه تو تل واتس چت کنیم بحثمون میشه سعی کنین تلفنی حرف بزنین

اره والا 😑