2777
2789
اره بیدارم من خیلی ناآرومم همه میگن سزارین دوم سخت تره من سر اولیم میترسیدم دیگه اینو بدتر میترس ...

اصلا نترس من ۳تا سزارین کردم اتفاقا دومی وسومی خیلی راحتتر از اولی بود بسپار به خدا 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت
خوش ب حالشون شوهر من هی میگه کی تموم میشه بچه بدنیا بیاد ولی دردی که نمیکشن چیا برا خودت گذاشتی چی ...

والا دوتا تیشرت و لباس زیر و نوار لوازم ارایش  خود بیمارستان گفت ساک مادر و کودک میدم چیزی نیار حالا همینجوری برداشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینستاگرام داری؟ من چندتا بلاگر که باردارن و تقریبا زایمانشون همین ماهه رو دارم هی میبینم

یکیشون دو هفته زودتر بچش اومد سزارین

من هی نگاه میکردم میکفتم یعنی درد نداره؟ بعد امروز ازش پرسیدم گفت که خیلی سخت تر از بچه ی اولم بود

شوهر من میگفت تو سخت بگیری بازم میاد اونروزی که باید سزارینت کنن و سختیش روز اوله اگرم آسون بگیری ...

اره بعدش خوبه راحت میشیم دیگه باید بگذره تو چندم شد زایمانت

فردا صبح دارم میرم اروم نیستم 

انشالله به سلامتی  به این فکر کن که فردا نی نی نازتو بغل میگیری قرآن بخون آیت الکرسی بخون صلوات بفرست دلت آروم میشه بالخره یکم استرس طبیعیه ولی خودتو بسپار به اونی که بهت بچه داده   

اره بعدش خوبه راحت میشیم دیگه باید بگذره تو چندم شد زایمانت

من دکتر گفت سی ام

خودم کفتم دکتر میشه ۲۹ باشه زودتر تموم بشه

گفت اره

بیمارستانم کفت که زودتر برو تخت رزرو کن چون همع میخوان بچشون نیمه دومی نشه

من رفتم قبول نکردن گفتن یه شب دوشب زودتر بیا

شوهرم بهشون گفت خب اگع تخت خالی نباشه کفت برو یه بیمارستان دیگه

که یکم شوهرم بحثش شد که یعنی چه و اینا

اسممونو نوشت ولی کفت شنبع بیا برا رزرو نوبت

یک شنبه برا آزمایشا

راست میگی؟ یا میگی که قوت قلبم باشه

راست میگم به خدا سر بچه اولم چون تجربه نداشتم الکی ترسیده بودم وگریه میکردم ولی سر دومی وسومی به قدری راحت وآروم بودم که بعد که به هوش اومدم بچه را دیدم آینه گذاشتم توبغلم خودما آرایش کردم موهامو شونه زدم اصلا هیچچچچچ ترسی نداره باور کن

چی کار کنم

بزا

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
اره بیدارم من خیلی ناآرومم همه میگن سزارین دوم سخت تره من سر اولیم میترسیدم دیگه اینو بدتر میترس ...

نه تو دومی یک صدم اولی درد داری من تجربه ارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم