2777
2789
من دکتر گفت سی ام خودم کفتم دکتر میشه ۲۹ باشه زودتر تموم بشه گفت اره بیمارستانم کفت که زودتر برو ...

به سلامتی تو هم راحت شی انشا... عکس نینی ها رو بهم بفرستیم  یادت نره من و از حالت باخبر کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خصوصیه

کدوم شهری

من کاشانم

سری اول خودم سزارین خواستم

فکر طبیعی رو هم نمیتونستم بکنم

گفتن باید بری بیمارستان خصوصی

این سری شوهرم اولش گفت دیگه سزارین هستی برو دولتی

ولی من قبول نکردم

گفتم من همینجوریم میترسم

ولی اون بیمارستان قبلیم نرفتم

اینجا که میرم پکیج فیلمبرداری اتاق عمل و عکس از بچه و تزیین اتاق و کیک رایگانه برا همین کفتم برم اینجا

ولی ترسم ب قدریه که شیرینی بدنیا اومدن بچه کوفتمه

ترسو نباش قوی باش

فردا روی ماه کوچولوتو میبینی چی از این لذت بخش تر😍

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
راست میگی؟ یا میگی که قوت قلبم باشه

منم خواهر شوهرم میگفت موقع زایمان بچه دومش داشته تو بیمارستان راه میرفته ک یهو احساس کرده وقتشه 

میگفت خیلی راحت تر از سزارین اولیش بوده 

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎

کی برسه منم برم اتاق عمل و راحت بشم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

صلوات بفرست سوره مریم وسوره قدروبخون ان شاالله نی نی سالم وسلامت بیاددنیابغلش کنی اروم بگیری واسه منم دعاکن بادارشم یه بارداری موفق 

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
راست میگم به خدا سر بچه اولم چون تجربه نداشتم الکی ترسیده بودم وگریه میکردم ولی سر دومی وسومی به قدر ...

فشار شکم سر سه تا بچه هات یکی بود؟ من سر دخترم اونقدری خونریزی داشتم که توی اتاق عمل دکترم گفت قشنگ رحمتو فشار دادم که رفتی بخش اذیتت نکنن

توی ریکاوری خودم دوبار صدای پرستار زدم که بیا فشارم بده

رفتم توی بخش با این وجود سه بار دیگه فشارم دادن منم دیگه حسم اومده بود دستشونو نگه میداشتم در آخر دستمو ب تخت بستن کفتن رحمت جمع نمیشه باید فشار بدیم

مرسی که هستید و ارامش میدید😍

عزیزدلم ❤

خیلی لذت بخشه ک قراره بچه ی نازت رو فردا تو بغلت بگیری 

خیلی ها ارزوشونه  ک جای تو باشن گلم 

استرس نداشته باش ،،، 

تو یک مادری و همه ی مادر ها قوی ان 🌱💚

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎