2777
2789
😍😍😘سه ساله اقدامم    ۲۵ سالمه  وزن ۶۵ میخوام ۶۰ بشم  ولی من سه تا سقط داشتم م ...

عزیز دلم دلیل سقط هاتو میدونی؟

اگر میترسی ماه هایی که اقدام هستی یک هفته مونده به پریودت کمتر و سبک تر ورزش کن

ولی راستش من اطلاعات تخصصی ندارم از دکترت بپرس

ولی چنتا دکتری ک من رفتم گفتن ورزش خیلی برات خوبه و تا زمانی کآزمایش بتات مثبت نشده ضرری نداره برات بعدش دیگ استراحت نسبی کن

حالا بدن ها باهم فرق داره بازم از دکتر بپرس

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم دلیل سقط هاتو میدونی؟ اگر میترسی ماه هایی که اقدام هستی یک هفته مونده به پریودت کمتر و سبک ...

دکترم هنوز نفهمید برای چی سقط میشن  اره اونم گفت بعد تخمک گذاری دیگه استراحت کن   ولی قبلش برو پیاده روی    میخوام تا قبل امپول ازاد سازی ورزش کنم 

😔
تو پریودی ورزش کنیم مشکلی نداره ؟ 

والا من ک تو پریودی هم روزی یک ساعت ورزشمو میکنم اما اگ خیلی حالت بد میشه سبک تر انجام بده

ضرر فک نکنم داشته باشه اما ورزشای سنگین نکن ک خدای نکرده افتادگی نگیری یه وقت

پیاده روی و اینا

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
دکترم هنوز نفهمید برای چی سقط میشن  اره اونم گفت بعد تخمک گذاری دیگه استراحت کن   ول ...

آره خوبه اینجوری

دکترم هنوز نفهمید برای چی سقط میشن  اره اونم گفت بعد تخمک گذاری دیگه استراحت کن   ول ...

بادکش تخمدان انجام دادی؟

پس منم همون یک ساعت پیاده روی میکنم 😉

موفق باشی عزیز دلمممم😍😍😍

دلم دختر میخواد اگه دختر دار شدم شاید بزارم روشنا😍🚼 روشنا اسم مستعارم

عزیز دلمی روشنا جانم

ان شاءلله به حق امام حسین سال دیگ روشنا جون تو بغلته😍🤩

۱😍 خودم: پروانه مهدوی...۲۲ ساله یک سال و نیم اقدام وزن کنونی۷۷ وزن هدف۶۰😎

۲😍خانم بلا ی عزیز : ۲۲ سال...تازه اقدام وزن اولیه ۷۴ وزن کنونی ۶۸ وزن هدف ۶۰😍🥰

۳😍بهار جان: ۳۶ سال....چندین سال اقدام اضافه وزن زیاد🤭

۴😍 مینو جان:۲۱ سال...سه ماه اقدام🤗 وزن کنونی۸۲ وزن هدف۶۷😊

۵😍قلبلونه جان:۲۰ سال....در دست اقدام😁 وزن کنونی۸۰ وزن هدف ۵۵ الی ۶۰😄

۶😍نازگل جان:۲۴ سال...سه ماه اقدام🤗بیست کیلو اضافه🤗

۷😍 لیلا جان: ۳۰ سال... یک سال و دوماهه اقدام😉 بدون نیاز به کاهش وزن😎

۸😍فائزه جان: ۲۴ سال....یک ساله اقدام🤗 وزن کنونی۷۱ وزن هدف۶۲😊

۹😍شکلات تلخ عزیز: ۲۵ سال....سه سال اقدام😘وزن کنونی۶۵ وزن هدف۶۰😊(سه تا فرشته ی آسمونی پیش خدا داره ک روز قیامت شفاعتش رو میکنن ان شاءلله😍😘)

۱۰😍روشنا جانم:۲۹ سال...پنج سال اقدام 😘وزن کنونی ۵۳ باید یکم تپل مپل بشه😍😊