2777
2789
من الان میخوام شروع کنم به ورزش 😂

ان شاءلله سوت پایانو زدی بیا تایم و نوع ورزشتو بگو😘

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
😂😂😂😂توخونه ورزش کردنی چیکارامیکنی من حس بیرون رفتن ندارم اصلا

برنامه های "ورزش برای بانوان" و "کاهش وزن در سی روز "و "کاهش چربی شکم" و "ورزش پلانک" رو از گوگل پلی دانلود کن و طبق اونا ورزش کن

دور اتاق بدو درجا بزن

پلانک خیلی خوبه ولی بعد از یک ربع ک بدنت گرم شد

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان شاءلله سوت پایانو زدی بیا تایم و نوع ورزشتو بگو😘

من از ۱۵:۱۵ تا۱۵:۴۵یعنی نیم ساعت پیاده روی تند کردم هم داغ کرده بدنه هم شورشورعرقم خیییلی روروحیه تاثیرمیزاره خدایی اولین روزم بودمخصوصا اهنگ حمیدهیرادبه چه دلشوره زیبایی وگذاشتم همیشه گوش کردنی یاد بچه میوفتم انگیزموبیشترکرد😉

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
من از ۱۵:۱۵ تا۱۵:۴۵یعنی نیم ساعت پیاده روی تند کردم هم داغ کرده بدنه هم شورشورعرقم خیییلی روروحیه تا ...

آفرین عشقم😍

اصلا من پیاده روی میرم استرسم خیلی کم میشه

حرصمو سر قدمای تندی ک بر میدارم خالی میکنم و وقتی برمیگردم خونه خیلی آرومم

جایزه برات نادعلی میخونم😍

بقیه کجان؟

ورزشتونو انجام بدین دیگ

آخر شب هرکس خودش دید فرصت نکرده ورزش کنه(خدای نکرده😐)

به نیت بقیه آبجی گلیا سوره یس بخونه😍

هر روزی ک هممون ورزش انجام دادیم من براتون جایزه سوره یس میخونم😊یا سوره مریم😍

(سوره مریم برا بچه دار شدن خیلی خوبه زیاد بخونید)

میشه منم باشم ☺

آره خوشگل خانوم چرا نشه😘😍

مشخصات بده چند وقته اقدامی چند سالته؟ اضافه وزن داری؟چقد؟

چقدم ک من شکلات تلخ دوست دارم😋😂

5سال منتظرم.قد .171وزن  53..29سالمه

عزیز دلمی یه اسم مستعار میدی اگ میخوای اسمتو نگی؟ میخوام اسمتو صداکنم

آره خوشگل خانوم چرا نشه😘😍 مشخصات بده چند وقته اقدامی چند سالته؟ اضافه وزن داری؟چقد؟ چقدم ک من ...

😍😍😘سه ساله اقدامم    ۲۵ سالمه  وزن ۶۵ میخوام ۶۰ بشم  ولی من سه تا سقط داشتم مشکلی نیست برای ورزش ؟   منم شکلات دوس 😂😂  

😔
5سال منتظرم.قد .171وزن  53..29سالمه

همسرت سالمه عزیزم

شما وزنت انگار خیلی کمه نسبت به قدت

کاچی با روغن خوب زیاد بخور

نگفتی پلی کیستیک هستی؟ اگ پلی کیستیک نباشی و تخمدانات سالمه ی ورزش سبک برات خوبه

چه درمانهایی امتحان کردی؟