2777
2789

۱😍 خودم: پروانه مهدوی...۲۲ ساله یک سال و نیم اقدام وزن کنونی۷۷ وزن هدف۶۰😎

۲😍خانم بلا ی عزیز : ۲۲ سال...تازه اقدام وزن اولیه ۷۴ وزن کنونی ۶۸ وزن هدف ۶۰😍🥰

۳😍بهار جان: ۳۶ سال....چندین سال اقدام اضافه وزن زیاد🤭

۴😍 مینو جان:۲۱ سال...سه ماه اقدام🤗 وزن کنونی۸۲ وزن هدف۶۷😊

۵😍قلبلونه جان:۲۰ سال....در دست اقدام😁 وزن کنونی۸۰ وزن هدف ۵۵ الی ۶۰😄

۶😍نازگل جان:۲۴ سال...سه ماه اقدام🤗بیست کیلو اضافه🤗

۷😍 لیلا جان: ۳۰ سال... یک سال و دوماهه اقدام😉 بدون نیاز به کاهش وزن😎

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا باردار نمیشم من  😔😔البته میدونم خیلی استرس دارم ،،لعنت به استرس

عزیز دل منی قرار شد منفی حرف نزنیم

ازین بعد اصلا منفی فکر نکن و استرس نداشته باش

نگو نمیتونم باید بتونی🤨

آفرین😌

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
فائزه ۲۴ سالمه وزنم ۷۱ هدف ۶۲ و ۱ ساله اقدامم

سلام سلام خوش اومدی😍🥰

من لاغرم اضافه وزن ندارم سلام 

سلام ورزش مفیده برات ولی مثلا روزی یک ربع

شاد و پر انرژی باش عزیزم

چند وقته اقدامی؟ وزنت چقده؟

چند سالته؟

۱😍 خودم: پروانه مهدوی...۲۲ ساله یک سال و نیم اقدام وزن کنونی۷۷ وزن هدف۶۰😎

۲😍خانم بلا ی عزیز : ۲۲ سال...تازه اقدام وزن اولیه ۷۴ وزن کنونی ۶۸ وزن هدف ۶۰😍🥰

۳😍بهار جان: ۳۶ سال....چندین سال اقدام اضافه وزن زیاد🤭

۴😍 مینو جان:۲۱ سال...سه ماه اقدام🤗 وزن کنونی۸۲ وزن هدف۶۷😊

۵😍قلبلونه جان:۲۰ سال....در دست اقدام😁 وزن کنونی۸۰ وزن هدف ۵۵ الی ۶۰😄

۶😍نازگل جان:۲۴ سال...سه ماه اقدام🤗بیست کیلو اضافه🤗

۷😍 لیلا جان: ۳۰ سال... یک سال و دوماهه اقدام😉 بدون نیاز به کاهش وزن😎

۸😍فائزه جان: ۲۴ سال....یک ساله اقدام🤗 وزن کنونی۷۱ وزن هدف۶۲😊

جیگر طلاها بیاید میخوام سخنرانی کنم🤓

همانطور ک مستحضر هستید🥸من یک سال و نیمه ک اقدامم و تا حدود زیادی تجربه کسب کردم و تو نت و این طرف و اون طرف اطلاعات زیادی در این باره دارم😎من فکر میکردم بخوابم و استراحت کنم و فقط هیچی نخورم زودجواب میگیرم اما حالا فهمیدم اینجوری فقط ضعیف میشم تصمیم گرفتم علارغم تنبل یودنم به خاطر مادر شدن ورزش کنم من خیلی زرنگ نیستم فقط به این انگیزه میرم ورزش و پیاده روی تند عزیزای دلم به خدا شماها مثل خواهرم هستین ورزش و تحرک خیلی براتون مفیده جای این همه قرص و دارو ورزش کنید و شاد باشید و به دور از استرس منم تازه فهمیدم و دارم ورزش میکنم   یکی دو هفته است ورزش شروع کردم  چند روزه ک دارم تاثیرشو میبینم تخمدانام درد میکنه 🤩و هی نبض محکم میزنه دکترم گفت نشونه خوبیه 😜و دارن فعال میشن و دردشم به خاطر کیستات هست ک دفه بشه کمتر میشه  

حالا یکی از تجربه های خودمو براتون میگم 🟡⚪🔴

من با یکی از فامیلامون باهم شروع کردیم اقدام ب بارداری من ۸۳ کیلو بودم اون ۹۵  پیش خودم فک میکردم من حتما خیلی زودتر نتیجه میگیرم فرقمون این بود اون بی خیال بود و ورزش میکرد رو تردمیل و رژیم نداشت اصلا من از شدت استرس شب و روز نداشتم و افسرده بودم و همش به خیال این ک اقدام کردم و الان حاملم استراحت میکردم و رژیم خیلی سخت داشتم ک نون و ماکارونی و سیب زمینی و برنج اصلا نمیخوردم و فقط میوه و سبزیجات و پروتین خیلی کم

همش سر درد داشتم😶 و ضعف و لاغر ک نشدم هیچ فقط ضعیف شدم زود مریض میشدم

اون فامیلمون الان بچش یک هفته است ک به دنیا اومده ماشاءلله ولی من اینجوری نشستم تو حسرت و تازه فهمیدم استرس چقد بده و باید ورزش کنم و شاد باشم  😃🥳

تازه ایشون ک تعریف کردم اصلا هم وزن کم نکرد فقط ورزش خیلی میکرد ولی غذاشو قشنگ میخورد کامل اما شیرینی و قند مصنوعی کمتر میخورد چندماه تازه شوهرشم مشکل داشت واریکوسل عمل کرده بود تو بارداریش وزنش از ۹۵ رسید به ۱۱۰ ولی خدارو شکر بچش سالم به دنیا اومد و الحمدلله الان دوتاشون خوبن انقدرهم پسرش ناز و خوشگله رفتم دیدمش دلم ضعف رفت منم تصمیم گرفتم ورزش کنم تازه من شوهرم سالمه مشکلی نداره 

خب دیگ گلوم درد گرفت خیلی صحبت کردم ببخشایید🤭😋

امید وارم موثر واقع شده باشد😁

تاالان داشتم ارایش میکردم وبه خودم میرسیدم روحیه ام عوضشه

آفرین احسنت درستش همینه😍😚