2777
2789
ان شاءالله ان شاءالله😞🚼😍

عههه استیکر ناراحتی نذار دیگ عزیز من😉

شاد باش عزیزم

با ناراحت بودن ما هیچ چیزی درست نمیشه

به خدا درکت میکنم ولی میگم خود تو مهم ترین چیز زندگیت هستی...هوای خودتو داشته باش

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه چجوریه؟ 

من الان زیر بادکشم😂😂😂

مامانم داره برام انجام میده😊

تو اینترنت بزن بادکش رحم و تخمدان میاد

چندتا روش داره 

ولی اصلش اینه ک لیوان میندازی به زیر شکم و پشت کمرت و روی ستون فقرات نباید بندازی 

با دستگاه هم میشه اما بادکش گرم ک با آتیش هست بهتره

اینجوری نمیتونم تو ضیح بدم بزن فیلماشو تو ایتنرنت ببین

حالا توضیحشو میدم😊

روش یک یه پنبه الکلی میکنی و با سر قیچی یا انبر دست نگهش میداری و چنتا لیوان میزاری بغل دستت(البته کسی باید برات انجام بده)

پنبه رو با فندک آتیش میزنی و لیوان هارو یکی یکی دمر می کنی رو آتیش و نگه نمیداری ک داغ بشه بعد سریع بدون اینکه برگردونی که هوابره توش میزاری رو شکم یا کمر اونی ک میخوای بادکشش کنی و میچسبه

میزاری ۷ یا۸ دقیقه بمونه بعد آروم جدا میکنی

روش ۲

یه ورق سیب زمینی تقریبا زخیم میزاری روی جایی ک میخوای بادکش کنی توش چنتا چوب کبریت فرو میکنی و روشنشون میکنی بعد یه لیوان دمر میکنی روی کبیریتا(ورق سیب زمینی باید کوچیک باشه ک بیرون لیوان نمونه و تو لیوان جابشه) و چسبونی به بدن اون ک میخوای بادکشش کنی خودش میکشه بالا میچسبه و بعد از ۷ یا۸ دقیقه آروم جدا میکنی

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
کاش میشد 

میشه ان شاءلله عزیزم😍 امید وار باش

چله سوره حضرت مریم بردار

من خودم برداشتم دارم انجام میدم

نیت کردم چهل روز سوره مریم بخونم و نذر کردم هر وقت باردار شدم چهل روز به نیت کسایی ک باردار نمیشن بخونم😊

اوووه تو این 5 سال همه کاری کردم چله سوره مریم قبلا خوندم

عزیزممم

فقط میتونم دعا کنم برات

از صمیم قلبم برات دعا میکنم مامان روشنا جونممم😍😘

ممنون مهربون ان شاءالله همگی باردار بشیم😍🚼

ان شاءلله

یا الرحم الرحمین زیاد بگو

بدون شمارش🤍

من الان زیر بادکشم😂😂😂 مامانم داره برام انجام میده😊 تو اینترنت بزن بادکش رحم و تخمدان میاد ...

درد داره الان داری انجام میدی؟🙂 این کار برای چی خوبه   نمیسوزیم ؟ مرسی عزیزم برای راهنماییت 😘😘

😔
درد داره الان داری انجام میدی؟🙂 این کار برای چی خوبه   نمیسوزیم ؟ مرسی عزیزم برای راهنماییت 😘 ...

نه سوختن نداره ولی باید خییییلی مراقب باشی😁

درد هم بستگی داره آدم با آدم فرق میکنه ولی در کل درد شدیدی نداره یکم بخاطر کشش پوست

برای فعال شدن تخمدان ها هست و جا افتادن رحم برا کسایی ک افتادگی رحم دارن😊

و همچنین کوچیک شدن شکم قلمبه چون طبعش گرم هست بادکش گرم

و بدنو گرم میکنه و رطوبت های اضافی رو خارج میکنه و کیست روهم دفع😌

بقیه ینی ورزششونو انجام ندادن هنوز

آخ جون امروز ۷ تا یس به نیت مون میخونن😌😂

البته تا آخر شب وقت دارید شوخی کردم🤭

2790
2778
2791
2779
2792