2777
2789
عنوان

تنهایی

378 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها ممنون میشم راهنماییم کنید 

من از وقتی بیست سالم شده خیلی خیلی حس تنهایی میکنم .میدونید این حس تنهاییم بیشتر به خاطر اینه که حس میکنم کسی درکم نمیکنه همش احساس میکنم که با بقیه هم سن و سالام فرق دارم خیلی دارم اذیت میشم .از طرف دیگه هم من یه آدم کاملا درون گرا هستم ولی دلم نمیخواد اینجوری بمونم دلم میخواد بتونم با بقیه خیلی بیشتر و بهتر ارتباط برقرار کنم و یه مدت خیلی تلاش میکردم ولی بعد یه مدت حس کردم دوستام کلن با من حال نمیکنن یا رفتار یسری ها هم فقط به خودم ضربه زد 

میخواستم بدونم شما تجربه های مشابهی مثل من داشتید که مثلاً برای یه دوره تو زندگیتون دوست داشته باشید تنها باشید درصورتی که بقیه تو این سن این شکلی نباشن کلا احساس غریبی داشته باشید ،چیکار می‌کردید تو اینجور شرایط؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من از وقتی دایی جوونم فوت شد از همه بریدم 

درونگرا بودم

درونگرا تر شدم

بعدش دختر خوب ی تجربه از من ب تو نصیحت

اگر درون گرا هستی خوشبختی و پیشرفت تو در گرو همین درونگرایی هست خلاف طبیعتت سعی نکن باشی ک بعد ی مدت میبینی کم اوردی و نمیتونی 

من ۵ شیش سال سعی کردم هی ب خودم فشار بیارم هی مثل بقیه باشم دیدم ک ن من با اونا فرق دارم و شای باورت نشه که تلاش من در راستای برونگرا شدن ب شدت بهم دبه زد و اعتماد ب نفسم رو گرقت و من رو در راهیی قرار داد که بلدش نبودم .و در نهایت تصمیم گرفتم ب خود خودم برگردم.

من از وقتی دایی جوونم فوت شد از همه بریدم  درونگرا بودم درونگرا تر شدم بعدش دختر خوب ی تجربه ...

از این نمی‌ترسیدید که تا آخر عمرتون به خاطر درون گرا بودن  تنها بمونید؟ من از تنهایی و درک نشدنش میترسم 🥺

از این نمی‌ترسیدید که تا آخر عمرتون به خاطر درون گرا بودن  تنها بمونید؟ من از تنهایی و درک نشدن ...

ببین باید سنگ هاتو با خودت وا بکنی دیگ

من ب این نتیجه رسیدم که فقط خانواده ام و دوتا از دوستام ک اونها هم مثل من درونگرا هستن رو کنار خودم نگه دارم و از ادم های موذی و دو رو و یا ادمایی ک صداقت ندارن و خلوت من با خودم رو بهم میزنن یا انتظاردارن هررر وقت ک اونا میخوان من بیرون باشم ، دوری کنم.

ببین شاید به این نتیجه نرسیده باشی

ولی من به این نتیجه رسیدم

تفریح یا رفاقتی ک بخواد ارامش درون تورو بهم بزنه ب درد نمیخوره 

ادمی ک نمیتونه تورو درک کنه به درد نمیخوره 

ببین خب میدونی چرا گفتن این حرفا واسم راحته؟ چون ببین اتفاقاتی توی زندگی من افتاد(یکیش فوت دایی م) که من واقعا شجاعتش رو پیدا کردم و ب خود خودم بچسبم .شهامتش رو پیدا کردم ک خودم باشم.و عزیزم اصلا نگران نباش اگر درک و پذیرش تنهایی و متفاوت بودنت برات سخته .چون الان در موقعیتی هستی ک فکر میکنی لزوما باسد برونگرا باشی.چرا؟ چون جامعه جوری القا میکنه ک این دنیا فقط ادم برونگرا داره. درصورتی ک تو میتونی بری تو لاک تنهایی خودت شعر بنویسی یا نقاشی کنی یا بری مددکار بشی یا بری تو خط موسیقی . باید ببینی روحت چه جیزی رو میطلبه. به نحوه خلقتت احترام بزار و به حرف مردم توجهی نکن.من اصلا نمیگم منزوی باش

بیرون برو اما با ادمایی ک میفهمنت

یا اگر دوستایی داری ک تورو درک نمیکنن و مدام غرغر میکنن روابطت رو کم کن یا سعی کن ازشون تاثیر نگیری.پشت این حرف ها سالها تجربه بود.ولی ب خودت فشار نیار . شاید هنوز به اون مرحله نرسیدی که بتونی با شهامت پشت پا بزنی به تصور جامعه و دنبال حال خوب خودت باشی.❤❤

یه هشت ماهی میشه 😥 از وقتی هم که وارد دانشگاه شدم بدتر شده 

دقیقا منم از وقتی وارد دانشگاه شدم بدتر شدش

چون قبلش زیاد بادکسی ارتباط نداشتم ولی تو دانشگاه قضیه فرق میکنه 

بعدشم سعی کن تحت تاثیر قرار نیگیری 

مگ نشنیدی ک میگن تو دانشگاه همه زیرآب همو میزنن

تو دانشگاهی ک من بودم اونایی ک دوست نزدیکمم بودن همیشه روان منو بهن میریخیتن

ببین باید سنگ هاتو با خودت وا بکنی دیگ من ب این نتیجه رسیدم که فقط خانواده ام و دوتا از دوستام ک او ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتید واقعا نیاز داشتم که کسی که درکم می‌کنه راهنماییم کنه خیلی ممنونم ازت ❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز