2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 34 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

این جمله رو هم یادگاری مینویسم و میرم یه جمله معروفی بود میگفت هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرام ...

بازم خیلی ممنونم از کمکتون .خدا دایی عزیزتون هم رحمت کنه روحشون شاد ❤️

یه هشت ماهی میشه 😥 از وقتی هم که وارد دانشگاه شدم بدتر شده 

قبل ازدانشگاه محیطی که توش بودی مختص درس خوندن برای دانشگاه بودی ودرذهنت دانشگاه روجوردیگه ای ‌ میدونستی بعدازورودبه دانشگاه میبینی که دانشگاه اون چیزی که توذهنت تصورمیکردی نیست ادمهایی باافکارنو ودیدگاههایی متفاوت اززندگی .شمانبایدخودتون روبااوناهماهنگ کنید ومثل بقیه باشید.شمابایدبرای خودتون یه هدف درست کنیدنه فقط درس خوندن برای رسیدن به جایی که دوست دارید.برای اینکه دیدگاهتون اززندگی چه جمعی وچه انفرادی درجامعه ونه برای دیگرا ن بلکه برای رسیدن به یک هدف عالی یک دیدگاه متعالی باشه درضمن انسانهای درونگرافهم بیشتری ازدرک زندگی دارندوضریب هوشی اونهاکمی بالاتره

دانشگاه دولتی میرم ولی ببخشید اسمش رو نمیگم این جوری راحت ترم😅

مهم نیست خوبه که دولتیه بماند دلیلش رونمیگم احتمالا رشته انسانی باشه درونگرابودن طبیعی باتوجه به دروسی که پاس میکنید واگه ریاضی باشه بیشتردلیلش افرادپیرامون.دانشگاه امیر کبیر نوشته بودید یه لحظه یه چیزی ازجلوی چشمام ردشد

راستی کی بهت گفته دونگرایی شایدذهنت داره به پختگی میرسه

خیلی ممنون از راهنماییتون 🙏 راستش من تست شخصیت شناسی که داده بودم بهم گفته بود درون گرایی خصوصیات درون گرا بودن رو هم دارم ولی این حرف شما هم قبول دارم حتی تعدادی از افراد نزدیک هم بهم چنین حرفی رو زدن بهم گفتن بیشتر از سنم میفهمم شاید به خاطر هر دو مورد باشه .

قبل ازدانشگاه محیطی که توش بودی مختص درس خوندن برای دانشگاه بودی ودرذهنت دانشگاه روجوردیگه ای ‌ میدو ...

وای دقیقا همین طوره .من قبل دانشگاه برای کنکور سرم همش تو درس و کتاب بود .رشتمم تجربی بود و خداروشکر به اون هدفی که میخواستم رسیدم ولی میدونید وارد دانشگاه که شدم یهو جو زندگیم تغییر کرد خودتون هم حتما میدونید که محیط دانشگاه چطوریه .جوی که کاملا متغایر با درون گراییه به خاطر همین احساس بدی نیست به خودم پیدا کردم 🤕

شما از کی شروع کردید برای خوندن؟و اینکه کلاس میرفتیید؟مشاور داشتید؟کلا چیکار کرددید شرایطتون چجوری ب ...

ببین من خودم که کنکور دادم  از شهریور دیگه شروع کردم به خوندن ، کلاس هم اره میرفتم چون اگه آدمی باشی که از کلاسات استفاده کنی واقعا خیلی برات مفیده و کمکت می‌کنه و اکثر کسایی هم که قبول شدن کلاس میرفتن چون خیلی کیفیت درس خواندتو بالا میبره ، مشاور هم حتما داشته باش چون تو مسیر کنکور به نظرم لازمه که یکی باشه آدم رو راهنمایی کنه چون بعضی وقت ها به خاطر شرایط و استرسی که داری ممکنه گیج بشی و ندونی که باید چیکار کنی مشاور این جا مثل ی کمک برات میمونه، در کل همیشه سعی کن با برنامه پیش بری حالا این برنامه رو یا خودت میتونی بنویسی یا مشاورت بهت میگه ولی میگم سعی کن با جدیت دنبالش کنی ، به نظرم تو اینستا و یا حتی نی نی سایت سعی کن دیگه نیای که ذهنت درگیری نداشته باشه و خیلی تست بزن و چند منبعی باش ، آزمون (ماز و قلمچی ) حتما شرکت کن و زیادم خودت رو درگیر نتایج ازمونات نکن ، به چشم آزمایش بهشون نگاه کن و سعی کن نقطه ضعفات رو باهاشون پیدا کنی نه این که اگه آزمونی رو خراب کردی دیگه ببری و تلاش نکنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز