2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 34 پست
ببین من خودم که کنکور دادم  از شهریور دیگه شروع کردم به خوندن ، کلاس هم اره میرفتم چون اگه آدمی ...

مرسیییی عزیزم

بله کلاس میرم فقط عقب افتادم و تازه میخوام شروع کنم برای همین استرس دارم

نکنه دیر شده باشه و نرسم تموم کنم...

میخوام حداقل خودمو به ازمون گزینه دو برسونم

نی نی سایتم نمیام تقریبا یک سال بود نیومده بودم 

امروز مدیکال استوز تو نت سرچ کردم و اولین سایتی که بالا اومد اینجا بود...

دنبال یه مشاور خوبم و سر در گمم

راستی شما کلاسای کجا میرفتی

به نظرت از فردا شروع کنم میتونم خودمو برسونم؟

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
مرسیییی عزیزم بله کلاس میرم فقط عقب افتادم و تازه میخوام شروع کنم برای همین استرس دارم نکنه دیر شد ...

عزیزم اصلا به دیر شدن فکر نکن ، حس میکنم یکم اعتماد به نفست پایینه وگرنه اگه اراده کنی خیلی راحت میتونی به چیزی که میخوای برسی و اصلا هم دیر نیست ،من تو شهرمون آموزشگاه بود اونجا میرفتم ولی کلاسای آنلاین تاملند و کلاسینو هم همکلاسیام میگفتن خوبه و شرکت میکردن، مشاور هم به نظرم اگه تو شهرتون کسی رتبه خوبی آورده ازش در مورد مشاورش بپرس و شماره تماس ازش بگیر میگم به نظرم پیش ی مشاور کاربلد و با تجربه برو 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اصلا به دیر شدن فکر نکن ، حس میکنم یکم اعتماد به نفست پایینه وگرنه اگه اراده کنی خیلی راحت میت ...

مرسییی عزیز دلممم

مدرسم دبیراش خوبن فکر نکنم کلاس لازم باشه...

اره دقیقا مشکلم همینه برا همین میترسم شروع کنم🥲 مرسییی عزیزم انگیزه گرفتممم

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
2790
2778
2791
2779
2792