2821
2789
عنوان

بیایییییییییبن

| مشاهده متن کامل بحث + 7494 بازدید | 139 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استارتر الان کجا زندگی میکنید..خونه مادرشوهر؟یا مستقلید

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
حیف که از نزدیکای استارتر نیستم وگرنه باور کن ورقو برمیگردوندم سمت ایشون .استارتر چند تا نقطه قوت دا ...

الیسم جان راهکارت عالی بود 

بنظرم اسی رو بیشتر راهنمایی کن 

و اینکه میخواستم ازت درخواست کنم اگه میشه سیاست های زنانه رو تاپیک بزن و یاد بده ب خانمها 

اینجوری دعوا و بگومگوها کمتر میشه .ثواب هم میکنی 

الیسم جان راهکارت عالی بود  بنظرم اسی رو بیشتر راهنمایی کن  و اینکه میخواستم ازت درخواست ...

قربونت دوست عزیزم 😗والا من بیشتر تو موقعیت میتونم راهنمایی کنم میدونی باید بدونم طرفین هر کدوم چجوری ان که بتونم کمک کنم ولی خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم .کاش امکان ویس بود آدم تو چت خیلی نمیتونه بگه چی به چزه 

خدایم برایم کافیست💗

اسی جان نیت کن هرشب سوره های مزمل، حشر، طلاق رو بخون ببین چجوری ورق برمیگرده شوهرت عمرااا بره سمت اون زنیکه!

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
حیف که از نزدیکای استارتر نیستم وگرنه باور کن ورقو برمیگردوندم سمت ایشون .استارتر چند تا نقطه قوت دا ...

چه با سیاست هستی 

میشه به منم راهکار بدی عزیزم....

در جواب مادرشوهر و خواهرشوهرای نفهم چیکار باید بکنم

البته از اسی معذرت میخوام که تو تایپیکش همیچین موضوعی رو مطرح میکنم

ده ساله ازدواج کردم خدا بالای سر شاهده کوچکترین محبتی از سمت خانواده شوهرم نشده شاید باورت نشه شاید دوسال یک بار رفتم خونشون یعنی مثل دوتا غریبه هستیم شما اینجوری در نظر بگیر جوری که شوهرم زنگ میزد میگفت میخوایم بیایم اونجا میگفت ما نیستیم

ولی در عوضش هر چی محبت از سمت خانواده من بگم برا همسرم کردن کم گفتم جوری که خواهرم هر چی برای دخترش میخره برا دختر منم میخره حتی لقمه دهنشونم به بچه من میدن خدا شاهده......

جوری که دختر ۶ ساله من میگه مامان چرا مامان بابا منو اصل بوس نکرده حتی بهش میگه مامان بابا....

اگه بخوام بگم خیلی زیاده فقط اینو بدونید هیچ رابطه دوستانه یا صمیمیتی هیچی بینمون نیست

الان کلا شوهرم اومده چسبیده به خانواده من میگه آداب معاشرت و من با شما یاد گرفتم ما یه خانواده شلوغ و پر رفت آمدیم همیشه در حال مهمونی رفتن هستیم 

خدا شاهده روز اول شوهرم به من میگفت خاله یعنی چی 🙄🙄🙄

حالا شوهرم چند روز پیش رفته خونه پدرش به باباش سر بزنه مادرش بهش گفته برای چی خر زیر پای اینا شدی نوکر اینا شدی چسبیدی به اینا 🙄 ببخشید یکم عامیانه ترش رو میگم یعنی خایه‌مال شدی ........

دوماً، ده سال پیش که من رفتن شهرستانمون تازه عقد کرده بودم مادرشوهرمم با ما اومدن شهرستان

بعد ده سال به شوهر گفته مادربزرگ زنت برگشته بهم گفته مادر عروست خیلی زنه بدیه نزار عروست با مادرش رفت و آمد کنه اخلاق مادرشو میگیره😑😑😑😑بخدا مثل یه خوره افتاده به جون با اینجور حرف زدنش که مادر من از نظر اخلاق زبان زده فامیله شوهرشه و مادربزرگم زنی هست که با موچین  از دهن این حرف باید بکشی ....

شوهرم همیشه میگه یه مادر مثل مادر تو داشتم الان بهترین زندگی من داشتم به خودم افتخار میکردم.....

الان موندم جواب اینو من چطوری باید بدم وقتی حتی شماره تلفن و موبایلشم من ندارم کاری هم باهاشون ندارم چرا پشت من میشنن حرف میزنن

یه فقط یه بخش کوچیکش هست اگه بگم یه شاهنامه میشه

اگه میشه راهنماییم کنی چطور به روش بیارم چون اگه مستقیم بگم شوهرم خراب میشه میگه حرف برده آورده و میترسم شوهرن دیگه هیچی بهم نگه........

چه با سیاست هستی  میشه به منم راهکار بدی عزیزم.... در جواب مادرشوهر و خواهرشوهرای نفهم چیکار ...

عزیزم شما که همسرت خودش آشنا به رفتار خانواده خودش و شما هست مطمئن باش یه جوابی داده .دوما الان اصلا جواب نده چون ازت نقطه ضعف میگیرن میفهمن از این طریق میتونن اذیتت کنن و ناراحتی ایجاد کنن بزار بمونه تا یه جای مناسب و موقعیت خوب پیش بیاد مثلا یه جمعی که غیر از شما و مادرشوهرت کس دیگه ای هم باشه سعی کن غیر مستقیم حرفو بکشونی به مادرت ...مثلا شما فکر کن به طور مثال دارین صحبت میکنین مثلا بگی اره شوهرم شیفته فلان غذای مادرمه شیفته فلان اخلاق مادرمه بعد بگی همیشه بمن میگه مادرت یه زن نمونه و کاملل از هر نظر کاش همه یه ذره از شعور مادر تو داشتن اونوقت دنیا گلستان میشد ..اینا مثالِ ها بستگی داره تو موقعیت چی پیش بیاد و چطوری بتونی مدیریت کنی ولی اینو بدون در رابطه با خانواده شوهر مستقزم وارد عمل بشی شرایط بدتر میشه نباید بفهمن از چه روشی میتونن اعصابتو بهم بریزن که نتونن روش مانور بدن ..اما در مورد همسرت گاهی وقتا غیر مستقیم یا مستقیم محبتا و ویژگی های مامانتو گوشزد کن بهش بزار ملکه ذهنش بشه و هرجا نیاز شد خودش یه جواب به دیگران بده 

خدایم برایم کافیست💗

بله عزیزم برگشت دیشب ،حال زنه م امروز بهتره ،ازدواج بهم خوردددددددد

گفتم که بهم میخوره 

چقد برات دعا کردم 

آخ جوون

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم )