2821
2789
عنوان

بیایییییییییبن

| مشاهده متن کامل بحث + 7494 بازدید | 139 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به شدت عصبانیه و قاطی سر و صورتش داغونه ،هم خودش هم داداشش ،خ خ خ خ خندم میگیره میبسنمشون حقه شونه،ح ...

عزیزم ذکر "یاودود" برای ایجاد محبت زن و شوهر خیلی خوبه . زیاد بخون . انشاالله که زنه دیگه برات شر نشه  

به شدت عصبانیه و قاطی سر و صورتش داغونه ،هم خودش هم داداشش ،خ خ خ خ خندم میگیره میبسنمشون حقه شونه،ح ...

انشالله که غیر از تو دیگه نتونه کسی رو ببینه😅 تو که صبر کردی درست میشه انشاالله♥️

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️

وااای اسی یکم خوشحالم واقعیتشو بخوای .دختر وقتشه که بری تو کار سیاست زنانه و فیلم بازی کردن ...ببین ممکنه عذاب وجدان بیاد سراغ شوهرت و دوباره رابطتشون پا بگیره پس خیلی حواست جمع باشه مظلوم و بیگناه نشون بده خودتو البته خیلی هم به دست و پای شوهرت نچسب 

یجوری باسه بفهمه داری حمایتش میکنی ..میدونی جای تو بودم موقع کتک خوردن شوهرم شده حتی سر و صدا میکردم و یجوری خودمو نشون میدادم یا برادر زنه حمله میکرد خودمو شده به دری دیواری میزدمو یا به غش و ضعف که بیمارستان برم و پرونده درست کنم براشون ..یا وقتی شوهرمو کنار خودم تو تخت میدیدم از این اداهای احساساتی شدن فیلما که اشک تو چش و چالشون جمع میشه درمیاوردم میدونی مردا هرچقدر قلدر هرچقدر غد هرچقدر عصبی و...باشن بازم یه بچه ان فقط یه مدت باید صبور و ملایم باشی هر حرف و دلخوری و گله ای هم داری یجوری بزنی که تا عمق وجودشو آتیش بزنه دست بزار رو پدر بودنش دست بزار رو غیرت و مرد بودنش سعی کن اینارو بجوش بیاری برای خودت و پسرت ...واای کلی حرف دارم کاش میشد ویس داد😁 ولی انقدر خوشحالم برات حد نداره 

خدایم برایم کافیست💗

وااای اسی یکم خوشحالم واقعیتشو بخوای .دختر وقتشه که بری تو کار سیاست زنانه و فیلم بازی کردن ...ببین ...

مرسی عزیزم حرفات قشنگ بود خیلی راست میگی متاسفانه سیاست ندارم هیچ وقت ولی تلاشمو میکنم

مرسی عزیزم حرفات قشنگ بود خیلی راست میگی متاسفانه سیاست ندارم هیچ وقت ولی تلاشمو میکنم

آره تلاش کن زیادم تااش کن تو که قصد و شرایط طلاق نداری !خودتم که نمیخوای شوهرت بره زنه رو بگیره ..خب پس با اینکه میدونم چقدر از شوهرت بدت میاد باید کم کم بهش نشون بدی دوسش داری یه مدت فیلم بازی کن خدارو چه دیدی شاید واقعا دلت باهاش صاف شد 

خدایم برایم کافیست💗

اسی جون من کاملا با "آلیسم" موافقم . بعید میدونم دختره و خونوادش به این راحتی میدونو خالی کنن .  مخصوصا با کاری که دختره کرد دل شوهرتو به رحم آورد (البته انشاالله که گورشو از زندگیتون گم میکنه) تو هم سعی کن حس ترحم شوهرتو به خودت جلب کنی

فیلم بازی کن

ذکر یاودود رو هم اصلا یادت نره

برات دعا میکنم🙏

بله عزیزم خیلی دیر برگشت ،اون خانمم دیشب حالش خیلی بد بوده واسه همین خونوادش قاطی بودن ولی مادرشوهرم ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات. الان وقتشه که همسرت رو نگه داری؛ حفظش کنی با محبت. نه این که بهش بچسبی ها؛ یا این که تابلو احساس کنه ذوق می کنی. روی خوش نشون بده باید کنارت احساس آرامش کنه؛ پس قبل از هر چیز آرامش خودت رو حفظ کن و بذار کنارت آروم باشه

راهکارت خیلی قشنگه آفرین 👏👏👏👏

حیف که از نزدیکای استارتر نیستم وگرنه باور کن ورقو برمیگردوندم سمت ایشون .استارتر چند تا نقطه قوت داره بزرگترینش پسرشِ ،شوهرش که غیرتیه و خانواده شوهرش همت کنه میتونه عالیترین زندگی رو از وسط این جهنم درست کنه و برا خودش داشته باشه ..باید نوع حرف زدنش خیلی حساب شده باشه باید به زنه و خانواده زنه حالی کنه اگه ازدواجم کنن هیچ وقت شیش دانگ صاحب این مرد نخواد بود باید بفهمن پسرش و استارتر همیشه پاشون وسط زندگیش خواهد بود .جیغ و داد اصلا نداشته باشه نفوذ کلامش بایددد زیاد باشه اعتماد بنفس و قدرتشو به رخ طرف بکشه و....

خدایم برایم کافیست💗