همین الان همین الانه الانه الان خواهر شوهرم زنگ زد گفت خبر داری چی شده اون زنه شوهرم میخواست بگیرتش(شوهر من) تو تاپیکای قبلم هستش نگید کی و چرا ،خودکشی کرده بردنش بیمارستان کلی قرص خورده ،میگه مامامش زنگ زده به مادرشوهرم کلی فحش به اون و شوهرم داده که تقصیر شماها بوده و پدرتونو در میارم و گفته کلی قرص خورده حالش بد شده و .....نپرید بهم اصلا خوشحال نیستم ایشالا که خوب بشه ولی موندم دیروز که شوهرم حرفاشو شنید (به من زنگ زد و کلی حرف زشت زد منم زدم ها و من صداشو ضبط کردمو فرستادم برا شوهرم اخه گفته بود بهش که من بهش گفتم خراب و شوهرم کلی دعوام کرد و چندتام منو زد منم فرستادم واسش ) بعد عصبانی پا شد رفت چی گفته بهش و چی شده معلوم نیست چون دیروز ظهر اومده بود گوشیش یه کله زنگ میخورد و جواب نمیداد به منم گفت زنگت زدن جواب ندی ها و امروز صبحم گفت اینا زنگ زدن نبینم جواب داده باشی منم گفتم خیلی خوشم میاد ازشون جوابم بدم .حالا نمیدونم چی شده که این بلارو سر خودش اورده یا خواسته فیلم بازی کنه یا واقعیه چه میدونم والا خدا به خیر بگذرونه الان نگرانم دعوا نشه خونوادش نریزن سرمون وای خدا حالا چی میشه