2821
2789
عنوان

بیایییییییییبن

| مشاهده متن کامل بحث + 7494 بازدید | 139 پست

موقعی که داشتن شوهرت رو میزدن می‌رفتی جلو میگفتی به شوهر من چیکار دارین برین گم شین. اینجوری شوهرت میدونست که هواشو داری شوهرت نمیزاشته که تو رو بزنن 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مستقلیم ولی با مادر شوه مو خ.اهر شوهرم. برادر شوهرام یه ساختمونیم 

پس مستقل نیستید دیگه..واحدهاتون جداس فقط...ما هم تو ی ساخامونیم با مادرشوهرم اینا....

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
تازه یکی دو هفته ست اومدیم اینجا پیششون

بسلامتی...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

در جریان تاپیکهاتو اون زنه هستم..چی شد ..گفتی صدای زن رو برا شوهرت گزاشتی و عصبانی شد.بعدش چی شد

عزیزم شما که همسرت خودش آشنا به رفتار خانواده خودش و شما هست مطمئن باش یه جوابی داده .دوما الان اصلا ...

چقد قشنگ توضیح میدی، دقیقا شوهرم بهش گفته میرم به دنیا میگم چیا پشت سرش میگیا........

ولی من اینا رو هم غیر مستقیم بگم درسته منو قورت میدن

یه بار خونه خواهرشوهرم بودیم شوهرم با مادرش بحثش شد بلند شد از خونه اومد بیرون من داشتم میمومدم بیرون گفتم ممنون شب خوبی بود خداشاهده بی منظور بود اینا منو شش ماه بلاک کردن قطع رابطه کردن بعد از شیش ماه به شوهرم گفته بودن این به ما توهین کرده ما رو مسخره کرده 

اینقدر دوست دارم مثل خودشون برخورد کنم ولی نمیدونم چیکار کنم

مشکل منم همینه هر وقت شوهرم میره اونجا همش از خانواده من تعریف میکنه از مادرم پدرم حتی دایی خاله خواهر.......

اونا میگن چرا این میاد تعریف میکنه پدر زنم همش بهم پول میده محبت میکنه 

همش اونا رو میزنه تو سر ما......

من اونموقع لال میشوم چی جواب بدم

شوهرمم به مادرش گفته تو هم محبت کن به من به عروست تا همش اسم تو باشه ما بیایم سمت تو ......

ولی به اینجا که میرسه سکوت میکنه و میره تو قهر تا الاماشالا

ولی خوشبحالت از اول سیاست تو داشتم الان زندگیم یه جور دیگه بود

در جریان تاپیکهاتو اون زنه هستم..چی شد ..گفتی صدای زن رو برا شوهرت گزاشتی و عصبانی شد.بعدش چی شد

کلی دعوا شد و زنه خودکشی کرده و کلی قرص خورده الانم بیمارستانه و دیشبم اومدن دعوا وکلی کتک کاری کردن و فعلا خبری نیست

ولی اسی منم مثل تو راضی به مرگ کسی نیستم ولی خوبش شد....

باید بفهمه آوار شدن سر یه زندگی یعنی چی 

خدا کنه شوهرت از سر دلسوزی نره سمتش

یکم بهش محبت کن 

میدونم واقعا وقتی آدم درد به دلش هست اصلا نمیتونه یاد کارایی که شوهرش کرده میوفته دلش راضی نمیشه ولی اگه میخوای زندگی درست بشه ظاهری هم شده بیشتر سمت شوهرت برو اصلا تندی نکن سعی کن اسم اون زنو نیاری

ان شاالله که درست میشه

ولی اسی منم مثل تو راضی به مرگ کسی نیستم ولی خوبش شد.... باید بفهمه آوار شدن سر یه زندگی یعنی چی&nb ...

من اصلا هیچی نمیگم بهش مثل روزای عادی دارم زندگیمو میکنم کاش برنگر ه سمتش شوهرم از اون مدلا نیست که احساساتی بشه خیلی مغروره احتمال زیاد بیخیال بشه تازه الان اینم بخواد اونا نمیخوان دیگه

استارتر از اون موقع که تاپیکت تو پر بازدید ها بود واقعا از تَه دل ناراحت بودم برات چون خانم ها معمولا هرچقدر هم که توی رابطه ی زناشویی زخم بخورن باز هم حاضر نیستن همسرشونو با کس دیگه ای ببینن

اما اینو بدون با وجود اینکه اون خانم الان حالش بده

با وجود اینکه برادر هاش الان به خون همسرت تِشنَن

اما این هرگز به این معنا نیست که هرگز برگشتی نخواهد بود

به هر حال این آتیش میخوابه و با توجه به شناختی که همسرت از  اون خانم و نیت اصلیش برای ازدواج با همسرت پیدا کرده خب طبیعتا حالا حالا ها این وصلت سر نمی گیره

اما اما و اما...

هِی این جمله ی من سیاست زنانه ندارمو تکرار نکن

خب یاد بگیر!!!

قطعا خیلی چیز ها میدونی خب همونا رو به کار ببر

به خودت از لحاظ ظاهری برس

همه ی تلاشتو بکن که خودتو از لحاظ روحی شاد و سرحال نگه داری

با همسرت سرد نباش هرچقدر بیشتر ادامه پیدا کنه بیشتر همسرتو تحریک می کنی که ازت فاصلش بیشتر بشه

نمیگم یهو بپر بغلش بگو بازگشت شکوهمندانت مبارک🥂

خودت میدونی چی میگم

میدونی زندگی تو یکم فرق می کنه

خودت گفتی کسی رو نداری ازت حمایت کنه و جایی رو هم نداری که بری برای همین میگم نگه دار زندگیتو و شوهرتو

مرد ها هرچقدر هم که گنده و خشن باشن مثل خانم ها از ناز و نوازش خیلی خوششون میاد تو شروع کن اونم به مرور نرم میشه

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
چقد قشنگ توضیح میدی، دقیقا شوهرم بهش گفته میرم به دنیا میگم چیا پشت سرش میگیا........ ولی من اینا ر ...

عزیزم رفتار همسرتم از رو سادگیه..هر کسی باشه چه به حق چه ناحق وقتی بچش از کسی دیگه تعریف کنه جبهه میگیره به همسرت بگو عزیزم برای من این مهمه که شما محبت و خوبی خانوادمو درک میکنی و همیشه قدر دان هستی همیشه احترامشونو داری ،پدر مادرت نسبت به خانوادم متاسفانه دید خوبی ندارن لطفا در مورد اونا صحبت خاصی پیش نکش تا اونام حساس نشن و حرفی هم اگر زدن بایه جواب کوناه از روش رد شو و ادامه نده ..

ببین بزار یه مثال برات بزنم ،پدر مادرا گاهی نیاز دارن بهشون ثابت بشه برا بچه هاشون مهمترینن این حرف همسرت درسته اما فتنه سازه که شمام خوبی کنین تا حرف شما باشه و...

من به شوهرم میگم هیچ وقت زیاد از حد از من و خانوادم تعریف نکن نزار حسادتهای زنانه برانگیخته بشه که بزرگترین آتیشا رو روشن میکنه خودمم گاهی سعی میکنم یه هندونه زیر بغل مادرشوهرم بزارم بعنوان نمونه مثلا چند وقت پیش حرف این شد که شوهرم این روزا زیاد سر درد میشد من برگشتم به پدر شوهر و مادرشوهرم گفتم شما بهش بگین بره دکتر من هرچقدر میگم حرفمو نمیخونه ولی رو حرف شما حرف نمیزنه مجبورش کنین بره دکتر ..خب با یک تیر دو نشون زدم اولا بهشون فهموندم سلامت پسرشون برام چقدر مهمه دوم اینکه بهشون القا کردم اونا برای شوهرم الویت دارن ،درحالی که هم من هم خودشون و هم شوهرم میدونیم اصلا اینطور نیست و من براش مهمترم اما مگه با این جمله ی من چیزی از من کم شد؟ نع فقط آتش حسادت احتمالی مادرشوهرم نسبت بمن ضعیفتر شد 

آدما پیر و جوون و بچه همگی گاهی نیاز دارن لوسشون کنی و بهشون بها بدی تا از شرشون در امان باشی 

خدایم برایم کافیست💗