2777
2789
عنوان

چله بری

21910 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من 10 ساله بچه دار نمیشم هر چی هم دکتر میرم میگن مشکلی نداری چند نفر بهم گفتن حتما چله داری میخواستم ببینم تو تهران کسی رو میشناسین چله بری انجام بده اصلا واقعیت د اره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم این و بهت بگم واقعیت داره دور و اطرافم دیدم 

من تهران نیستم ولی ی جای مطمئن پیدا کن برو

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این و بهت بگم واقعیت داره دور و اطرافم دیدم  من تهران نیستم ولی ی جای مطمئن پیدا کن برو

من خودم جایی رو نمیشناسم و میترسم از اینجور کارا همش حس یکنم گناه دارعه اما چندیننننننننننننن نفر بهم گفتن

سلام عزیزم همسایه مادرم بود بعدش اب چهل روزگیه بچم رو دادم بهش به لطف خدا ماه بعدش بعد حدود ۵ سال باردار شد

من قبول نداشتم و مادرشوهرم گفت اب ۴۰ روزگی بچه ات رو بده به کسی که بچه دار نمیشه 

شما هم از اطرافیانتون ببین کی تازه بچه دار شده اب ۴۰ روزگی بچه اش رو ازش بگیر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من خودم جایی رو نمیشناسم و میترسم از اینجور کارا همش حس یکنم گناه دارعه اما چندیننننننننننننن نفر به ...

عزیزم گناه نداره چله یکی افتاده رو زندگیت  تو فقط میخای خودتو از این سنگینی نجات بدی یا عمدا کسی کاری کرده یا سهوا

اینا واقعیتن هر چند خیلیا بگن باور نداریم .

من با چشای خودم دیدم کسایی ک چله بری کردن بعد ۱۵ سال بچشون شد

دیگه کسی ک از نظر پزشکی عیبی نداره علت چی میتونه باشه؟

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

من رفتم غسال خونه وقتی که میت رو میشورن اول بند کفنش رو چند بار از سرم گذاشت و بعد دست راست و بعد دست چپ و بعد پاهام رو از بند کفن خارج کرد ماه بعدش حامله شدم یا اینکه از شخصی که تازه زایمان کرده و هنوز چله هست کمی نان و نمک بگیری و خودت و همسرت بخورید و اون شخص تازه زایمان کرده شب شنبه و شب چهار شنبه کمی از شیر خودش رو تو کمرتون بدوشه و دست پهن کنه و بگه چلتو بریدم تا سه بار 

احتمالا اون موقع که ازدواج کردین کسی که تازه زایمان کرده باشه و چله باشه یا اقوام نزدیکشون و یا کسی که به خاطر فوت یکی از نزدیکانش چله باشه پیش شما یا همسرتون نیومده ؟

یا اینکه زمانی که شما ازدواج کردین و هنوز چله بودین احیانا قبرستون نرفتین ؟

من راستش اعتقادی ندارم اما خونواده شوهرم خیلی اعتقاد دارن حالا من خودم سه سال نمیخواستم بچه دار بشم اینا گیر داده بودن چله بری کنیم فک میکردن بچه دار نمیشم اخرشم انقد گیر دادن یه روز که شوهرم پیشم نبود گفتن حتی اگه خودت نمیخوای بچه دار بشی بازم عب نداره این فرصت کم پیش میاد بیا چله بری کنیم برا اینده حتی اگه الان بچه نمیخوای منم دیگه اصرار کردن گفتم باشه فقط بخاطر حرفتون قبول میکنم , پدرشوهرم فرش میبافه تموم که شده بود میخواستن از دار ببرن گفتن بشینم زیر فرش و بعدش فرشو بریدن افتاد رو سرم بعد گفتن یه قند بذار تو دهنت به نیت بچه دار شدن و بدون اینکه با کسی حرف بزنی زنگ بزن به شوهرت با اون حرف بزن ! حالا نمیدونم دیگه خوب بوده یا نه یا هر چی چون بعدش خودم خواستم که باردار شم

کسی تازه زایمان کرده بود بچشو بغل کردم 

اگه اون زمان خودتون هم چله باشید یعنی چهل روز اول ازدواجتون باشه علتش همین چله اس حتما پیگیری کن که همون ماه اول حامله میشی انشالله ولی پیش دعا نویس نرو چون کاری میکنن تا اخر عمر مشتریشون بشی برو پیش کسی که تازه زایمان کرده شب شنبه و شب چهارشنبه تو کمرت شیر بدوشه و بگه چله تو بریدم و کمی هم نون و نمک ازش بگیر خودتو شوهرت بخورین  

سلام عزیزم همسایه مادرم بود بعدش اب چهل روزگیه بچم رو دادم بهش به لطف خدا ماه بعدش بعد حدود ۵ سال با ...

سلام عزیزم. این آب چهل روزگی رو چطور ازش استفاده کنیم?

سلام عزیزم. این آب چهل روزگی رو چطور ازش استفاده کنیم?

سلام گلم شرمنده من الان پیامتون رو دیدم

نمیدونم فقط شنیدم میری حموم و میریزی رو سرت دیگه دقیقش رو نمیدونم