2777
2789
عنوان

چله بری

| مشاهده متن کامل بحث + 21910 بازدید | 34 پست
ببین واسه بختم به منم گفتن ولی نرفتم  اگه کسی اطلاعاتی داره به منم بده لطفا

تاپیک قدیمیه ولی من اب حموم چهل روزگی خودم وبچم رودادم به چندنفرازاقوام که سنه ازدواجشون گذشته بودساله بعدش هموشون عقدیاعروسی کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اون زمان خودتون هم چله باشید یعنی چهل روز اول ازدواجتون باشه علتش همین چله اس حتما پیگیری کن که ...

عزیزم‌حتماباید طرف شب باشه نمیشه مثلا شنبه صبح یا چهارشنبه صبح باشه؟؟؟؟

تاپیک قدیمیه ولی من اب حموم چهل روزگی خودم وبچم رودادم به چندنفرازاقوام که سنه ازدواجشون گذشته بودسا ...

عزیزم مگه آب چله ی بچه رو برای باز شدن بختم استفاده میکنن؟

🤭😅
عزیزم مگه آب چله ی بچه رو برای باز شدن بختم استفاده میکنن؟

بله عزیز من آب رودادم بخت چندنفرکه مشکل داشتن بازشد حتی اگه اندازه ی یه لیوان بودبریزیدتویه تشت آب پرکنید بریزیدروسرتون به نیت چله بری وبخت گشایی

بله عزیز من آب رودادم بخت چندنفرکه مشکل داشتن بازشد حتی اگه اندازه ی یه لیوان بودبریزیدتویه تشت آب پ ...

عزیرم فقط بریزیم رو سرمون کفایت میکنه 

یا باید قسمت راست بعد چپم بریزیم مثل غسل ؟

🤭😅
به آب دعایی چیزی خونده بودی؟ غسل داده بودین بچه را؟ 

فقط صلوات فرستاده بودم با هرکاسه اب.

بله بچه رو هم غسل دادم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم همسایه مادرم بود بعدش اب چهل روزگیه بچم رو دادم بهش به لطف خدا ماه بعدش بعد حدود ۵ سال با ...

سلام عزیزم خوبی..‌منم میگن چله افتاده بهم برای دومی چندساله اقدامم‌..چقد شما بزرگی کردین در حقش واقعن.....کاش یکی هم پیدا میشه به من میداد..‌دور اطرافم همه زاییدن نمیدونستم من که‌....بازم اگه چیزی میدونی راهنمایی میکنی‌‌‌..

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

فقط صلوات فرستاده بودم با هرکاسه اب.بله بچه رو هم غسل دادم

سلام آجی خوبی  سمانم  باهم اون کاربریم صحبت میکنیم من الان دیدم با این کاربریم چندتا ببین تاپبک هم باهم بودیم‌‌باورت میشه اشکام میاد بازم...حالا یه تاپیک مال چهار سال پیشم نگو باهم بودیم الان اجی فکر کنم تو همون آرزویی بودی که از خدا خواستم یادته بهت گفتم که تو دلشکستی به خدا گفتم یکی رو بزار سر راهم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن