khodaaaaa مدیر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 138 عنوان چله بری | مشاهده متن کامل بحث + 22475 بازدید | 34 پست سلام دوستان من 10 ساله بچه دار نمیشم هر چی هم دکتر میرم میگن مشکلی نداری چند نفر بهم گفتن حتما چله داری میخواستم ببینم تو تهران کسی رو میشناسین چله بری انجام بده اصلا واقعیت د اره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1400/06/23 | 09:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21723 سلام آجی خوبی سمانم باهم اون کاربریم صحبت میکنیم من الان دیدم با این کاربریم چندتا ببین تاپبک هم ب ... سلام عزیزم.چه قدر جالب توکل به خدا ان شاءالله به زودی به بهترین شکل به خواسته ات برسی گلم. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3522 سلام عزیزم.چه قدر جالب توکل به خدا ان شاءالله به زودی به بهترین شکل به خواسته ات برسی گلم. الهی آمین انشالله..خیلی دعام میدونی حالم رو آجی دیگه ..الهی که نی نی نازتو توام بغل بگیری.. نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21723 الهی آمین انشالله..خیلی دعام میدونی حالم رو آجی دیگه ..الهی که نی نی نازتو توام بغل بگیری.. ممنون عزیزم.چشم دعا گوت هستم به امید خدا❤️🌸 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سرسوییچی عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 180 من رفتم غسال خونه وقتی که میت رو میشورن اول بند کفنش رو چند بار از سرم گذاشت و بعد دست راست و بعد دس ... وای من هم داررحمه رفتم همم عروسی دختر خالم بود 40 روز از عروسیمون نگذشته بوده حالا حس میکنم چله افتاده بهم
raziamin عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 4 تهران نه اردبیل میشناسم نیابتی هم انجام بده خودش دعاشو خوند کارای خونگیشو خودم کردم چهل روز بعدش بار ... سلام خوبی چله بری کرد یادعا داد بهت؟