سلام دوستان من 10 ساله بچه دار نمیشم هر چی هم دکتر میرم میگن مشکلی نداری چند نفر بهم گفتن حتما چله داری میخواستم ببینم تو تهران کسی رو میشناسین چله بری انجام بده اصلا واقعیت د اره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم همسایه مادرم بود بعدش اب چهل روزگیه بچم رو دادم بهش به لطف خدا ماه بعدش بعد حدود ۵ سال با ...
سلام عزیزم خوبی..منم میگن چله افتاده بهم برای دومی چندساله اقدامم..چقد شما بزرگی کردین در حقش واقعن.....کاش یکی هم پیدا میشه به من میداد..دور اطرافم همه زاییدن نمیدونستم من که....بازم اگه چیزی میدونی راهنمایی میکنی..
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
فقط صلوات فرستاده بودم با هرکاسه اب.بله بچه رو هم غسل دادم
سلام آجی خوبی سمانم باهم اون کاربریم صحبت میکنیم من الان دیدم با این کاربریم چندتا ببین تاپبک هم باهم بودیمباورت میشه اشکام میاد بازم...حالا یه تاپیک مال چهار سال پیشم نگو باهم بودیم الان اجی فکر کنم تو همون آرزویی بودی که از خدا خواستم یادته بهت گفتم که تو دلشکستی به خدا گفتم یکی رو بزار سر راهم
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن