2789
عنوان

روانشناسی

254 بازدید | 29 پست

سلام خوبید یه مشورت میخواستم 

من میخوام ادامه تحصیل بدم و کودک های من ۱و نیم ساله و ۳ ساله میشن رشته روانشناسی میخوام بخونم دانشگاه پیام نور  بنظرتون موفق میشم رشته ی خوبیه؟ درساش چطورن راحته یا سخت؟؟ با بچه اذیت میشم؟لطفا هر اطلاعتی دارید بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامان‌من پیام نور روانشناسی میخوند اون موقع من ۶ سالم بود خواهرم هم تازه به دنیا اومده بود 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بستگی به خودت داره واقعا. پیام نور که غیر حضوری خیلی راحت میتونی بخونی. اما نسبت به یه زن خونه دار که درس نمیخونه یکم سختی داره. اونو بستگی به انگیزه و تلاشت داره. طبق تجربه میگم. بارها پشیمون میشی بخاطر سختیاش. و به خودت بستگی داره ادامه بدی یا نه... اصلا چرا تصمیم گرفتی بخونی. هدف هم خیلی مهمه

بستگی به علاقه و پشتکار خودتون داره 

خیلی علاقه دارم خیلی از اشنایانم با حرفایی که میزنم میگن عین روانشناس هایی خیلی مطالب روانشناسی میخونم و علاقه دارم اما وقتی بچه هام اذیت میکنند میگم ولش کن خیلی نگرانم برم و وسط ترم بگم خداحافظ

بستگی به خودت داره واقعا. پیام نور که غیر حضوری خیلی راحت میتونی بخونی. اما نسبت به یه زن خونه دار ک ...

بله حرفاتون خیلی خوب بود. اتفاقا حس میکنم غیرحضوری فایده نداره چون شیطونیم گل میکنه با تقلب نمره قبولی میگیرم و تمام دوست دارم حضوری برم که واقعا بخونم از طرفی هم نگران بچه هامم که واسشون کم بزارم یا خودم اذیت بشم 

مامان‌من پیام نور روانشناسی میخوند اون موقع من ۶ سالم بود خواهرم هم تازه به دنیا اومده بود 

خب میشه بیشتر توضیح بدی خودت اذیت نشدی رسیدگی های مامانت بهت کم نشد واقعا تاثیر درس خوندن مامانت رو در زندگیتون دیدی الان مامانت راضیه

.من یکی از فکرام اینه که اصلا مهم نیست درآینده چی میشه نهایتش اینه که برای زندگی خودم خوبه حتی اگه شاغل نشم

فقط میدونم حتما باید از مادری کسی کمک بگیری.  بچه هات هم الان خیلی بهت نیاز دارن.

بله دقیقا از طرفی میگم مامانم گناه داره بخاطر خودم بخوام مزاحمش بشم نمیدونم بین دوراهی گیر کردم خیلی دوست دارم بخونم از طرفی به سختی هاش فکر میکنم دو دل میشم و از طرفی میگم اگه نرم بعدا درس های بچه هام شروع میشه نمیتونم خودم بخونم باید با بچه ها سر و کله بزنم میگم بعد از ابتدایی بچه ها میرم بعد دوباره پشیمون میشم میگم دوست ندارم از نظر سنی از بقیه خیلی بزرگ باشم

واسه اطلاعات شخصیت خوبه ولی توقعی واسه آینده نباید داشته باشی

شماهم روانشناسی میخونی؟ واقعا برای اطلاعات خودم خوبه 

من رشته فنی خوندم به امید اینکه رشته ی خوبیه اما وقتی وارد رشتم شدم کتاب ها از قدیم بود واطلاعاتش به درد نمیخورد و من از هنرستان تصمیم گرفتم دیگه ادامه ندم رشتمو