2777
2789
عنوان

مردک چندش

119 بازدید | 7 پست

رفتم میوه بخرم تو خونمون همه خریدا با بابام بود حالا که خوابگاهم مجبورم خودم بخرم هر میوه فروشی می رم یارو با چشاش می خواد منو بخوره چرت پرت هم می گه اینبار رسید هم نداد هی می گفتم رسید بده برگشته می گه رسید نیاز نیست چون یه دختر تنها می بینن اینکارو می کنن چی کار کنم همشون اینجورین از اسنپ هم سفارش دادنی ته مونده هاشو می فرستادن

از اونجا خرید نکن میوه فروش دیگه ای نیس اطراف

منم این محله امدنی مغازه سر کوچه میرفتم ک مثلا نزدیکه مردک سوالای چرتو پرت پرسید دیگه نمیرم میرم 2. کوچه اونورتر برا خرید

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد. کسی بخواد درمورد فیلم ها باهم حرف بزنیم بهم بگه🐮

از اونجا خرید نکن میوه فروش دیگه ای نیس اطراف منم این محله امدنی مغازه سر کوچه میرفتم ک مثلا نزدیکه ...

همون دیگه خواهر دیگه اینجا ها نرفتم رفتم یه خیابون دیگه کلا رسیدنداد بهم همشون کثیفن😑 حالا رفتنی خرید بلند ترین مانتومو می پوشم ولی چون این شهر کلا خانما خرید نمی رن برای همین اینجورین عجیبه براشون یه دختر تنها بیاد میوه بخره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اونجا خرید نکن میوه فروش دیگه ای نیس اطراف منم این محله امدنی مغازه سر کوچه میرفتم ک مثلا نزدیکه ...

از این پس با اسنپ سفارش می دم ☹️ یعنی چرت پرت ترین چیزا رو می گن من فکر می کردم یکیشون اینجوریه دیدم همشون کثیفن

همون دیگه خواهر دیگه اینجا ها نرفتم رفتم یه خیابون دیگه کلا رسیدنداد بهم همشون کثیفن😑 حالا رفتنی خر ...

شهر کوچیکیه؟ خیلی سخته درک میکنم اون نگاه هاشون

چاره نیس دیگه باید تحمل کرد

پا فشاری کن رسید نداد بگو میخوامش لازم نیس چیه اقا

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد. کسی بخواد درمورد فیلم ها باهم حرف بزنیم بهم بگه🐮

شهر کوچیکیه؟ خیلی سخته درک میکنم اون نگاه هاشونچاره نیس دیگه باید تحمل کرد پا فشاری کن رسید نداد بگو ...

اره

اخه دور برش هم کلی مرد بود گفتن خانم برو دیگه منم اومدم عین اسکولا

شهر خودمو اونقدرخوبه حتی بچه ها هم می رن می خرن اینا خیلی عجیبن

از این پس با اسنپ سفارش می دم ☹️ یعنی چرت پرت ترین چیزا رو می گن من فکر می کردم یکیشون اینجوریه دیدم ...

منم اولا همش آنلاین سفارش میدادم الان دیگه پرو شدم خودم میرم خرید