رفتم میوه بخرم تو خونمون همه خریدا با بابام بود حالا که خوابگاهم مجبورم خودم بخرم هر میوه فروشی می رم یارو با چشاش می خواد منو بخوره چرت پرت هم می گه اینبار رسید هم نداد هی می گفتم رسید بده برگشته می گه رسید نیاز نیست چون یه دختر تنها می بینن اینکارو می کنن چی کار کنم همشون اینجورین از اسنپ هم سفارش دادنی ته مونده هاشو می فرستادن
از اونجا خرید نکن میوه فروش دیگه ای نیس اطراف منم این محله امدنی مغازه سر کوچه میرفتم ک مثلا نزدیکه ...
همون دیگه خواهر دیگه اینجا ها نرفتم رفتم یه خیابون دیگه کلا رسیدنداد بهم همشون کثیفن😑 حالا رفتنی خرید بلند ترین مانتومو می پوشم ولی چون این شهر کلا خانما خرید نمی رن برای همین اینجورین عجیبه براشون یه دختر تنها بیاد میوه بخره
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻