2777
2789
عنوان

روانشناسی

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 29 پست
خیلی علاقه دارم خیلی از اشنایانم با حرفایی که میزنم میگن عین روانشناس هایی خیلی مطالب روانشناسی میخو ...

ببین منم علاقه زیادم ولی نمیتونم به عنوان شغل بهش نگاه کنم ،چون واقعا تحمل اینو ندارم که در روز بشینم کلی آدم بیان از مشکلاتشون برام بگن ،مثلا طرف میاد میگه بچه ام رفت زیر ماشین ،شوهرم سکته کرد و و و ...ببین فقط به درس هاش نگاه نکن ،به کارشم و سختی هاشم نگاه کن 

بعدم ببین درس خوندن تو خونه برای من یکی سخته ،اگه با این مسائل مشکلی نداری ،بسم الله ،فوقشم هر جا نتونستی مرخصی میگیری ،درس هایی که پاس کردی برات محفوظ میمونه ،هر وقت تونستی دوباره شرکت میکنی 

فوقش وسط ترم بگی خداحافظ ،چه اشکالی داره ،جرم که نکردی ،کامل گرایی نداشته باش،تلاشتو بکن ،مهم اینکه تو زندگی تو مسیری که درسته تلاشمونو انجام بدیم ،بعدا افسوس نمیخوری خودتو سرزنش نمیکنی ،میگی رفتم ولی اون موقع نشد و نتونستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماهم روانشناسی میخونی؟ واقعا برای اطلاعات خودم خوبه  من رشته فنی خوندم به امید اینکه رشته ی خ ...

من عمران خوندم

و خانه دارم و هیییچ استفاده ای برام نداره

حداقل روانشناسی اگه واقعا علاقه ت باشه تو تربیت بچه ت بهت کمک میکنه

ببین منم علاقه زیادم ولی نمیتونم به عنوان شغل بهش نگاه کنم ،چون واقعا تحمل اینو ندارم که در روز بشین ...

ععع شما هم روانشناسی خوندی؟ وای راست میگی به این موضوع فکر نکردم من مشکل قلبی هم دارم سه نفر پشت سرهم بیان حرفاشون ناراحت کننده باشه همونجا جلوشون میمیرم و اینکه منم بخاطر اینکه از کارای خونه کم بزارم بخاطر درسم نگرانم بخدا بین دوراهی ام از طرفی میگم اگه نرم افسوس میخورم از طرفی میگم سخته نمیدونم چکار کنم  اگه برم و وسط ترم بیخیال بشم همسرم خیلی ناراحت میشه میگه الکی پول ریختی دور

یعنی چون قدیمی بود ول کردی یا علاقه نداشتی ؟

نه اطلاعاتش به درد نمیخورد من فکر میکردم الان اون رشته رو بخونم خیلی حرفه ای میشم اما اطلاعاتش قدیمی بود و معلما گفتن جز مطالب کتاب نمیتونم چیز دیگه ای آموزش بدیم و منم علاقم کم شد

ععع شما هم روانشناسی خوندی؟ وای راست میگی به این موضوع فکر نکردم من مشکل قلبی هم دارم سه نفر پشت سره ...

نه گلم منم مهندسی خوندم 

ولی اگه روحیه اش رو نداری به جای درس های دانشگاه دورهاشو به صورت خصوصی بگذرون ،یا الآنم کلی مطلب وجود داره ،روی تحلیل رفتار متقابل و اختلالات شخصیتی کار کن به شدت برای زندگی به دردت میخوره ،میتونی از صحبت های دکتر علی بابایی زادم استفاده کنی ،صحبت هاشون  تو نت هست ،دکتر شیری هم بد نیست 

ببین غیر از روحیه باید قدرت تحلیل بالایی داشته باشی ،قدرت بررسی،ریشه یابی و حل مسئله ،من یه جاهایی قشنگ احساس میکنم فسفر مغزم داره تموم میشه ،یعنی اصلا نباید احساساتت درگیر بشه ،من جلوم از بدبختیاشون میگن بقیه از ناراحتی گریه میکنن ولی من اون لحظه دارم داده ها رو تحلیل میکنم با این حال که به منم خیلی ساله بیشتر از ده ساله خیلی ها میگن برو روانشناسی بخون یا حتی میپرسن که مشاور یا روانشناسم بازم نمیخوام،حتی پارسال یه موردی داشتم میگفت من دو سال پیش چندتا مشاور رفتم هیچ کدوم نفهمیدن ولی تو سریع فهمیدی ،البته لطف و کار خداست ،ولی با این حال نمیتونم تحمل کنم و به عنوان یه کار روتین و شغل واردش بشم 

برای اون قسمت هم ،اگه دانشگاه رفتی ،نهایتا  تا امتحانات دووم بیار ،امتحان بده ،درس هایی که پاس میشی برات محفوظ باقی میمونن ،بعد میتونی انصراف بدی ،یا یه مدت مرخصی بگیری 

نه گلم منم مهندسی خوندم  ولی اگه روحیه اش رو نداری به جای درس های دانشگاه دورهاشو به صورت خصوص ...

ممنونم ازت بابت اطلاعات خوبت مرسی، راستشو بخوای مدرک هم واسم مهمه برای همین دیدم بین رشته ها به رشته روانشناسی علاقه دارم تصمیم گرفتم بخونم 

نه اطلاعاتش به درد نمیخورد من فکر میکردم الان اون رشته رو بخونم خیلی حرفه ای میشم اما اطلاعاتش قدیمی ...

رشته های فنی رو باید خودمون پیگیری کنیم 

روحیه ات حساسه ،روحیه جنگنده بودنو تو خودت قوی کن ...با یه حرف که نباید عقب کشید،خودت میرفتی کتابهای بروز رو میخریدی میخوندی ،اشکالاتتو از معلمها میپرسیدی 

،اتفاقا ،ما تو دانشگاه تمام کسایی که فنی حرفه ای خونده بودن از بقیه بهتر بودن ،اصلا خوده اساتیدمون میگفتن برید کتابهای فنی حرفه ای بخونید 

رشته های فنی رو باید خودمون پیگیری کنیم  روحیه ات حساسه ،روحیه جنگنده بودنو تو خودت قوی کن ... ...

اره دیگه اونموقع فکرم به این چیزا نمیرسید 😄 حالا از این به بعد 

ولی بازم ذهنم بهم دستور میده بخون فوقش شاغل نباش واقعا دوست دارم این رشته رو

خب میشه بیشتر توضیح بدی خودت اذیت نشدی رسیدگی های مامانت بهت کم نشد واقعا تاثیر درس خوندن مامانت رو ...

والا خب نه من زیاد متوجه درس خوندنش نشدم یعنی یادم نیست کم گذاشته باشه البته ما ساعاتی که مامانم کلاس داشت پیش خالم میموندیم اونجا خوش می‌گذشت بهمون 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره دیگه اونموقع فکرم به این چیزا نمیرسید 😄 حالا از این به بعد  ولی بازم ذهنم بهم دستور میده ...

خوب پس شروع کن 

اول سعی کن اگه کم خونی داری ،کمبود ویتامین و ...درمان کنی ...به لحاظ جسمی حسابی به خودت برس 

اولویتت بچه ها و همسرت و خودت باشه بعد درس 

باید مهارت خلاصه نویسی و تند خوانیت رو افزایش بدی 

با بچه نمیشه برنامه ریزی دقیق داشت و وقت آزاد کنی ،که مثلا بری تو اتاق درس بخونی ...پس باید عادت کنی تو شلوغی به تمرکز برسی

از وقت های پرت باید استفاده کنی ،مثلا موقع ظرف شستن برگه ی جزوه اتو بچسبونی به کابینت در حین ظرف شستن ،غذا درست کردن درس بخونی

از اول ترم برای هر درس هر روز وقت بذار که تلمبار نشه 

ترم های اول رو حداقل واحد بردار که بهت فشار نیار 

اگه آدم مذهبی هستی ،میتونی از یکسری از اذکار استفاده کنی که خدا به وقتت و درس خوندنت  برکت بده 

نذار کسی هم بفهمه به غیر از شوهرت ،چون خیلی از آدمها زود سرزنش میکنن،ته دلتو خالی میکنن،یه اصلی هست که هم تو اسلام بهش اشاره شده هم رواشناسی ،اصل نگهداری ،یعنی تصمیماتتون رو کارهایی که میخواین انجام بدید و دارید انجام میدید رو به دیگران نگید 

ان شاءالله موفق باشی 

خوب پس شروع کن  اول سعی کن اگه کم خونی داری ،کمبود ویتامین و ...درمان کنی ...به لحاظ جسمی حساب ...

ممنونم ازت بابت حرفای خوبت، مطمئنم کمبود ویتامین دارم چون ریزش مو دارم لب هام خیلی ترک میخوره ناخن هام شکننده است ولی فعلا به نتیجه نرسیدم مولتی ویتامین بخرم یا زینک شما تجربه ای داری؟

ممنونم ازت بابت حرفای خوبت، مطمئنم کمبود ویتامین دارم چون ریزش مو دارم لب هام خیلی ترک میخوره ناخن ه ...

شاید هر جفتشو باید مصرف کنی ،کمبود ویتامین باعث کاهش جذب آهنم میشه 

یه آزمایش کلی بده،حتما هم فریتین خونتونو بگو بنویسه