2777
2789
۱-   خیلی به این نیت علاقه مندی و تصور می نمایی که از او بالاتر و بهتر دردنیا و جود ندارد پس با ...

درست بود تقریبا 

استارتر از کجا فال می گیری؟ 

می شه آدرس سایت یا... رو بدی؟ 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

واس من لطفا

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگیر🌹

هیجان و التهاب سراپای وجود شما را فرا گرفته و فقط به او اندیشه دارید و با تمام حواس و وجود د راین افکار غوطه ور هستید اگر چه شما را منع نمی کنم ولی متوجه می سازم هر چیزی که بیش از اندازه باشد رنج آور خواهد بود پس اندکی به خود بیا و آرام بگی رو به شما اطمینان می دهم که تا ۱۰ روز دیگر خبر خوبی در این مورد دریافت خواهید کرد جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد
۲-خواجه بزرگ در بیتهای ۱-۲-۳-۷ می فرماید ( محبوب سنگین دل و سیمین اندام طاقت و قرار و هوش را از من ربوده است )( محبوب زیبایی که مانند ماه و پری زیبا و ظریف و چابک است طاقت و هوش را از من گرفت )( از حرارت آتش سودای عشق جانان چون دیگ دایم جوش می زنم ودر سوز و گذار عشق هستم )( ای حافظ داروی درد تو لبشیرین جانان است )مالحظه کنید که خواجه روشن به شما م یگوید
۳-اوضاع واحوال جنابعالی آنقد رشایسته و بایسته خواهد شد که همه حسرت خواهند خورد به ظرط آنکه توکل برخدا داشته باشید
۴- همین هفته به یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذر خود را ادا کنید
۵- پدر و ماد ررا احترام بگذارید و به پدر بگویید یکی از اقوام نیاز مبرم به کمک وی دارد دریغ نکند که از ناراحتی رهایی می یابد مسافر شما حالش خوب است ۴ فرزند در طالع دارید که یکی از آنها به مقام وزارت می رسد
۶- اگر می خواهید گره و مشکل کارها بر تو گشاده گردد و به مرادت برسی در ۷ شب متوالی سوره مبارکه الشعرا آیه ۱۱۸ تا ۱۰ آیه بعد از آن را اب معنی و حضور قلب بخوانید
۷- درخواب خواهید دید که ماه را نوکرده اید و با آن سخن می گویید تغبیرش اینکه خبر از دوستان جدید و مسایل مالی و دنیایی خوبی مید هد و موانعی را که در پیش دارید از سر راه برطرف می کنید
۸- دلبستگی زیاد شما بر امواج یا اینترنت موجب عقب ماندن ازسای رامور می گردد تغذیه شما نامناسب است لذا تندرسی از اهم واجبات می باشد
من

خواجه در بتهای ۶-۸-۹- فرماید ( هان برمن که صید حرم تو می باشم تیغ ستم روا مدار و از ستم و ظلمی که بر دل من روا داشتهای اظهار پشیمانی کن )( نهایت علاقه و زیبایی برا ی عاشقان به یک نگاه کردن است تو هم ای دلبر در آیین دوستی از نوادر روزگار باش) ( ای حافظ سکوت کن و از ستم محبوب ناله مکن زیرا کسی به تو تگفت که بر چهره زیبا نگان  کن و سرگشته شو زیر خودت عاشق شدی پس جای شکایت نمی باشد ) خواجه صریح و روشن مطلب را به جنابعالی گفته است
۲-مورد توجه همگان می باشید از این لطف الهی بهره بر گیرید و باقلب پاکی دارید در خدمت فامیل و مردم باش خود را تافته جدا بافته مدان و دست از لجبازی و قهر بردار واز این و آن گله و شکایت مکن که روزگار همیشه یکنواخت نمی باشد
۳- ازاینکه جنابعالی شخصی بی ریا مهربان صمیمی و دل رحم هستید شکی نمی باشد اما متاسفانه گاو نه من شیر می باشید
۴-ایننیت هنوز مقدماتش فراهم نمی باش نیاز هب زمان بیشتر و کوشش افزون تر دارد ولی بالاخره عملی می گردد
۵- شخصی قد بلند با موهای سیاه چهار شانه بینی کشدیه قصد فریب خانواده شما را ردارد مواظب باشید
۶- اگر از عاقبت کاری می ترسی در ۵شب متوالی از سوره مبارکه فصلت آیه ۳۰تا ۶ آیه بعد از آنر ابخوانید واثر مهجره آسایش را ببینید
برا من بگیر اسمم فاطمه

نتیجه تفال :
۱-   کاش نگارنده شما را از نزریک می دید زیرا حافظ چقدر از اندیشه خلاقیت مهربانی محبت و ابتکار شما سخن می گوید بطوریکه دربیت چهارم به شما چنین لقب می دهد و می گوید ( یارمن که سوار برگزیده مرکب سخن و ناز می باشد و ماه تابان منصب آیینه داری درخدمت اوست تاج زرین مهر با همه بلندی مقام غبار نعل اسب وی به شمار می آید ) مرحبا بر شما که چنین محاسنی داری پس انسانی موفق با اراده صمیمی و مهربان هستی اما متاسفانه این زیباییها به علاوه زیبایی جمال موجب غرور شما شده است درحالیکه شاخ درخت هرچه پربارتر شود افتاده تر میباشد
۲-   بسیار فال خوبی است ستاره سعد در برج ثور (اردیبهشت ) قرار دارد و به مرادت حتما می رسی و جای نگرانی نیست
۳-   بر اعصاب خود مسلط شوید ؛ توکل برخدا کنید و برای درامان ماندن از چشم تسبیح حضرت زهرا (س ) را بخوانید
۴-   آینده در دستان توای شماست و موفقیت درچند قدمی به شما چشمک می زند موفق باشید
۵-   مسافرت را توصیه نمی کنم ولی خرید بسیار بجاست اما فروش فعلاً زود است ازدواج حتمی است و طلاق مطلقاً انجام نمی گیرد بیمار شفا می یابد پولی به دست می آورید و مقامی را کسب می کنید
۶-   از افراد سیگاری افیونی مشروبی جداً برحذر باشید که یکی ازآنها قصد فریب شما را دارد ولی خدا با شماست و از او کاری ساخته نیست چون اتکای به نفس شما زیاد است ولی سعی کنید ریسک کمتر کنید
۷-   بازنده فکر می کند که برای بازنده شدن و برنده شدن قوانینی وجود دارد اما برنده می داند که هر قاعده ای درهر کتابی را می توان نادیده تصور کرد به غیر از یکی و آن همان که هستی و می خواستی باشی و تنها برگ برنده در دنیا همین است .  
من ممنون

در رفتا رو کردار خود متعادل باش و ا زاین کار صرف نظر کن زیرا از عواقب آ» آگاه نمی باشی و بی جهت عجله و شتاب داری در حالی که هنوز مقدمات آنرا فراهم نساخته ای زیرا تا پایان راه مسافتی طولانی وجود دارد پس بهتر است از این فکر فعلاً صرف نظر کنی و آنرا به موقعیت و زمان و مکان بهتر بسپاری که به نفع شماست
۲- همه فکر می کنن که شما خیلی زرنگید و قصد فریب آنها را دارید و از ناراحتی آنها خرسند می شوید علتش این است که مغرورانه باد در بادبان کشتی سخن خود می اندازید وحرف خود را گاهی توام با اغراق بیان می دراید پس لازم است نسبت به این موضوع تجدید نظر کنید که زیان فراوانی خواهید دید
۳- به شما توصیه می کنم که رعایت پدر و مادر و همسر را بنمایید زیرا با لجبازی کارها انجام نمی گیرد در حالی که قلب آ»ان به عشق شما همیشه در تب و تاب است ولی شما مست از باده غرور ارزش این همه عشق خالص را در نمی یابید پس به هوش باشید که زمان را ازدست ندهید
۴- شما به علوم ماوراء الطبیعه و اسرار آمیز علاقه دراید و ذاتاًٌ از پژوهشگران و فیلسوقان لذت می برید و بهتر از هر کس می توانید خصوصیات مردم را مورد تجزیه و تحلیل قراردهید
۵- دو منبع در آ«د برا شما بوجود می آید و ناراحتی مالی نخواهید داشت و دشمنان در برابرتان تاب و مقارمت ندارند به شرط آ»که اولاً خیرخواه مردم باشید ثانیاً با توکل بر خدا به پدر و مادر و همسرتان خالصانه عشق بورزید و گرنه خدای ناکرده همیشه گرفتارخواهید بود
۶- خیلی بد پیله می کنید آخر چرا در خصوصیات زندگی خانوادگی آنها دخالت می کنید اینکار موجب دلسرید می شود ماد رو خواهر و باردر او انسانهای وارسته ای هستند پس با آنها خوب باش که به نفع شماست
۷- زیاد اتکا به پد رو مادر داشتید احساس نوعی خلاء شما را پژمرده می کند قدرت تصمیم گیری و خلاقیت شما موجب پیروزی خواهد بود نگران نباشید

هییی راست بود... انا کاش امسال باردار میشدم😔

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
نتیجه تفال : ۱-   کاش نگارنده شما را از نزریک می دید زیرا حافظ چقدر از اندیشه خلاقیت مهربان ...

ممنون عزیزم 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
خواهشا من.فاطممه

خواجه در بیت های اول و پنجم و دهم به ترتیب فرماید ( ماه به فوغ چهره تونیست و رد پیش روی تو گل جلوه گیاهی هم ندارد ) ( نمی دانم که آه سینه سوز من با چهره درخشان تو چه خوهد کرد بدان که آینه قدرت پایداری درمقابل آه را ندارد و تیره و کدر م یشود پس از دود دلم پرهیز کن ) ( ای بت من اگر حافظ تورا بپرستد و به تو سجده کند جای خرده گیری نمی باشد زیرا به سبب عشق از دین برگشته و جز معشوق معبودی نمی بیند پس گناهی بر او نیست ) تو خود حدیث مفصل بخوان از این سه معنی
۲-   چنان به فکر این نیت هستی که چشم عقل و خرد خود را بسته ای بطوری که فریب دادن جنابعالی د راین موقعیت بسیار سهل و آسان است وا وازهمین موقعیت بخوبی بهره می گیرد درحالی که اصالت خانوادگی به مشا حکممی کند با دوراندیشی بیشتری عمل کنید و بهانه به دست او ندهید پس جدا ً از شتاب و عجله پرهیز کنید و با شخصی آگاه و عالم در این باره مشورت کنید که به صلاح شما می باشد زیرا راه طولانی و رقیبان زیادی دارید
۳-   ویژگی روحی جنابعالی عبارتست از ناآگاه به امور در مواقعی خوش بیان خوش بین بد پیله صلح جو با سلیقه شیک پوش مطلع ثابت قدم سخاوتمند اهل حاشا شوخ و بامزه خودبین زرنگ انتقام جو دلربا
۴-   این نیت را با سیاست و حوصله می توانید عمللی سازید مسافر حالش خوبست قدری ا زشما رنجیده پدر و ماد را محبت کنید نذر خود را ادا کنید و سوره مبارکه الرعد را با معنی و حضور قلب بخوانید که گشایش حاصل م یوشد
۵-   خواجه در بیت های ۲-۳-۴- به ترتیب فرماید : ( منزل جان و روح من گوشه ابروی توست و به گوشه ای بهتر ا زاین هیچ پادشاهی مالک نیست ) ( آن چشم آدم کش و دل سیاه را که توداری به طرف هیچ آشنایی نگاه نم یکند ) ( ای اسیر میخانه قدحی بزرگ که مملو از شراب باشد بده تا به شادی شیخی که صاحب خانقاه نیست بیاشامم ) خود تفسیر کنید .

میشه یکی دیگه بگیرید ببخشیدا من انقدر تو نوجوونی فال حافظ میگرفتم که پدرم فکرمیکرد حافظ خونی رو خیلی دوست دارم طفلی رفت برام کتاب حافظ خرید. آخه کتابم ماله دوستم بود... 

الان بیشتر شعرها رو میبینم از روی سبکش میفهمم حافظ هست 😅😂😂😂

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
برای منم بگیر مرسی عزیزم

خواجه در بیتهای ۴-۵-۹- به ترتیب فرماید ( بنیاد عشق الهی بر اراده اوست و فرشته از موهبت اختیار برخوردار نمی باشد و تنها بر اساس نهاد نیکی که خداوند د راو آفریده رفتار می کند و از عشق چیزی در نم ییابد پس پیمانه محبت را بخواه و شراب عشق را که مانند گلاب خوشبو است با خاک وجود آدمی مخلوط کن )( بنده آن سخنانم که آتش کلمات موجب ذوق و شوق میشود اما بندگی آن کلمات را که درهم نشینی موجب سردی می شود قبول ندارم )( در لباس مرگ من ساغر باده را بگذار تا صبح قیامت که مژدگان به صحرای محشر در آیند ترس روز قیامت را به کمک شراب از خود دو رکنم ۹ خود تفسیر کنی .
۲- این نیت به سرانجام می رسد اما دارای رقیبان سرسخت هستید و طرف مقابل هم نیرنگ باز است اما چون جنابعالی قلبی مهربان و با صفا داری و دعای خیر پدر و مادر را بهمراه دارید صد در صد نیت جنابعالی در این مورد بر آورده می شود
۳- همین هفته به یکی از مشاهد متبرکه بروید و دعا کنید و نذر خود را ادا کنید کار شما آنقدر پیچیده و مشکل نیست بلکه نیاز به بردباری و شکیبایی دارد در این هفته مقدمات کار مهمی فراهم می گردد که تحولی اساسی در زندگی شما بوجود می آید از معامله ای سودی و از شغلی بهره ای و از نوزادی و مسافرتی لذت فراوان نصیب شما و خانواده خواهد شد
۳- هرکس نان قلب خود را می خورد پس شما از این نارحتی رهایی می یابید و روزگار بر وفق مرادتان خواهد شد ولی به پدر ای همسر خود بگویید از آن کسی که سخت   به دنبال کارش هستید دستگیری کند که مستجاب الدعوه می باشد اگر می خواهید شما یا فرزند یا اقوامتان د رکنکور یا مسابقه علمی پیروز شوند از سوره مبارکه الاعراف از آیه ده تا بیست و چهار را با حضور قلب و معنی در ۱۰شب متوالی بخوانید
ب نیت منم بگیر عزیزم خیلی دلگیرم.. ۱۰ تا صلوات واست فرستادم ❤

صبررا پیشه کن ، نوبت شما نیز خواهد رسید اما دراین راه مشکلاتی وجود دارد که باید با صبر و شکیبایی گام برداری
۲-  نگرانی شما بی مورد است سخن خردمندی که دیروز با شما صحبت کرد ، حتما به کار گیرید و از فرصت های پیش آمده بهره مند شوید
۳-  کار را با جدیت و تلاش دنبال کن سادگی هم اندازه ای دارد قدری رازدارباش ولی خوکامه مباش
۴-  کاری که درنظر دارید دشواری دارد اما غیر ممکن نمی باشد ولی با توکل به خداوند موفق می شوید و از عیب جویی دیگران هم هراسی به دل راه ندهید ، بگذار حسودان هرچه می خواهند بگویند ، جنابعالی با یکی از بستگان مشورت کنید
۵-  اوخیلی به شما عشق می ورزد اما توداراست و خجالت می کشد ، پس شما قدری حوصله کنید و به او فرصت بدهید
۶-  ازدواج عملی است از نظر تحصیل موفقیت با شماست اما بیمار بدتر می شود و سفر کرده فعلاً نمی آید خبر بدی درچند روز آینده خواهید شنید ولی نارحت نشوید پس از آن خبرهای خوشحال کننده ای دریافت می کنید
۷-   صبر کنید او بر می گردد بدانید برنده همیشه گامهای متعادلی بر می دارد ولی بازنده یا خیلی کند است یا خیلی تند
۸-   جنابعالی انسانی مهربان دلسوز از خود گذشته و با فرهنگ هستید حیف است با افرادی جاهل و پست و نادان نشست و برخاست کنید و یا به سخنان آنان توجه کنید شما به اصل و ریشه خانوادگی محکم خود توجه داشته باشید
۹-   ملاحت و بانمکی شما همه را خواسته و ناخواسته عاشق می کند ، پس مغرور نباشید
۱۰-  چرا با سخنان نیش دار خود دیگران را آزار می دهید اگر چه از صمیم قلب مهربان هستید اما زبانی نیش دار دارید حتی درسخن گفتن توجه کنید که دیگران را نرنجانید به پدرو مادر خود بیشتر توجه کنید و دلشان را به دست آورید
۱۱-  آنچه جنابعالی نیت کرده اید اگر چه عین واقعیت است ولی هر واقعیتی نیاز به مقدماتی دارد پس نگران نباش