marzie27 مدیر عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 81 عنوان فال حافظ | مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 48 پست بیاین فال بگیرم براتون بعدشم بگین با نیتتون میخونه یا نه؟ 1400/06/23 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رامان۲ عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 4256 حتما برای تو نیست کسی تو اطرافیان طلاق نمیخاد یا ازدواج نیست؟ خبر ندارم عزیزم.. 😕 🌼 خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻 🌼 خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚 من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده..
رامان۲ عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 4256 سخت نگیر این در حد سرگرمیه ممنون عزیزم. سلامت باشی🌹 🌼 خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻 🌼 خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚 من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده..
ستاره۰۴ عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 3318 خواجه در بیت سوم و چهارم به ترتیب فرماید : ( چون پاییز دراین گلستان به تارج روی آورد راه او به سوی س ... مرسی عزیزم