2777
2789
واس من لطفا

-   از اینکه به خانواده خود نهایت علاقه را دارید و در تماماحوال مراقب آنها می باشیدخداوندنیز د رعوض بهشماعنایتو توجه دارد بطوری که چندین بار شما را از ورطه هولناک رهایی بخشیده پس به این کار حتماً ادامهدهید که سعادت دنیاو آخرت را در پی دارد و برای شما بسیار مفید است
۲-   از اینکه حاضر نمی باشی از این نیت و راه و کاردست بردارید و تمام تلاشتان آنست که در این راه موفق شوید جای بسی خرسندی و خوشحای است اما باید از نصایح افراد با تجربه و استادان نیکو حتماً بهره مند شوید تا مسیر را اشتباهی طی نیکنید
۳-   موفقیت در چند قدمی شماست با دقت سرعت عمل وکوشش بیشتر حرکت کنید کامیابی در دستان او و شماست اندکی صبر و شکیبایی و توکل بر خداوند متعال و دعای پدر و مادر مشکل ار حل م یکند
۴-   مسافرت را فعلاً صلاح نمی دانم زیرا در آینده ای نزدیک مسافرتی مهم در پیش دارید
۵-   فرزندم موج التماس دریا به آسماناست پس دریاهای بزرگ موج های بزرگتر دراند
۶-   دیگران به زندگی شما حسادت می ورند مواظب باشید ضمناً همسر و فرزندانی لایقخواهید داشت واز زندگی نسبتاً خوبی برخوردار خواهید شد وبه مقامات بالا دست پیدا می کنید و زندگی شما چنان رونق می گیرد که همه را شیفته خود می سازید
۷-   به زودی تغییرات عمده و کلی د راوضاع حاصل م یشود بطوری که منافع شماتامین می گردد و او از اسب سرکش غرور پایین خواهد آمدو مطیع می گردد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

-   از اینکه به خانواده خود نهایت علاقه را دارید و در تماماحوال مراقب آنها می باشیدخداوندنیز د ...

مممنونم مهربون 

تقریبا جوابمو داد💗

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
-   از اینکه به خانواده خود نهایت علاقه را دارید و در تماماحوال مراقب آنها می باشیدخداوندنیز د ...

میشه بگیرید.. 😅

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
صبررا پیشه کن ، نوبت شما نیز خواهد رسید اما دراین راه مشکلاتی وجود دارد که باید با صبر و شکیبایی گام ...

حرف حساب بود خداییش

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!
برای منم بگیر    

خواجه در بیت سوم و چهارم به ترتیب فرماید : ( چون پاییز دراین گلستان به تارج روی آورد راه او به سوی سرو افراشته بالای تو بسته باد ) ۰ درآن پهنه که زیبایی تو به نمایش و جلوه گری پردازد آن را که از بد سرشتی چشم زیبا پسند ندارد و خو ب به دیده اش بد و بد هم خوب می نمای فرصت عیب جویی و سرزنش مباد ) ا زاین دو معنی خود استنباط کن
۲-   درباره این نیت خیلی فرک می کنی و به یاد او هستی و ارزو درای که همیشه سالم و نتدرست باشد به شما اطمینان می دهم که حالش حتماً بهبود می یابد و اوضاعش بسیا رخوب خواهد شد و درکارهایت موفق خواهی شد پس جای هیچ گونه نگرانی نمی باشد و ترددی شما کاملاً بیهوده است حتماً بر اعصاب خود مسلط شوید
۳-   چند روزی ناراحتی و نگرانی دارید به زودی برطرف می شود تا یکهفته دیگر خبرهای خوشی دریافت م یکنی مسافر می آید وهدیه ای به شما اهدا خواهد شد مقام و شغلی درپیش دارید که بهار آفرین است
۴-   به شما توصیه می کنم که به یکی از مشاهد متبرکه بروید و دعایی کنید و گلاب و نسترن عامل بهبودی بیمار خواهد بود
۵-   او به شما بد کرد ولی دراختیار خودش نبود اکنون بسیار پشیمان م یباشد جنابعالی هم سخت نگیرید و باب سخن را بگشایید به قول اسپنسر هدف بزرگ تحصیل دانایی نیست بلکه عمل می باشد
۶-   تا پانزده روز دیگر خبری دریافت می کنید که هیجان انگیز می باشد و بدانید پدرو مادر ازمشا توقع دارند به آنها توجه کنید
۷-   سخت گیری بی جهت نداشته باشید چون تردید عامل شکست میباشد با تسلط براعصاب و مشورت یا یکی از آشنایان اقدام کنید که مسایل همگی حل و آیان خواهد شد
۸-   از بگو و مگو کارها اصلاح نشده ونمی شود بلکه با صبر و شکیبایی امورزندگی بسیار بهتر نظم می یابد پس شما بر اعصاب خود مسلط باشید که زمان به نفع شماخواهد شد
۹-   رنگ قرمز ملایم : طبیعت ذاتی شما را استوارتر خواهد کرد و خلاقیت شمار ار آشکار می کند و خوش مشربی و متکی به نفس بودن جنابعالی را تقویت خواهد 
برای منم بگیرین تشکر

خواجه د ربتهای ۴-۵-۶-به ترتبیب فرماید ( کسی شرف پای بوسی تو را پیدا می کند که مانند خاک دراه همیشه سر به خاکساری بر در سرای تو نهد )( ازخشک مغزی و تعصب زاهدان فریبکار به تنگ آمده و ملوام شراب خالص کجا توان یافت زیر ابوی شراب تازه جان ار ترو تازه می کند )( اگر شراب هیچ سودی نداشته باشد آیاتنها این هنر کافی نیست که یک لحظه تو را از وسوسه های عقل سود جو باز می دارد) جنابعالی چه می گویید؟
۲-   دقت و حوصله و فعالیت سه قاعده مثلث پیروزی هستند که جنابعالی خوشبختانه دو قاعده راد اختیار دارد و سعی کنید تبالش و کار ار همراه با اراده به جمع آنها وارد سازید تا این نیت برآورده شود
۳-   ستاره اقبلا جنابعالی در برج سعد می باشد کارها بروفق مرادانجام خواهد گرفت و جای نگرانی نمی باشد
۴-   این نیت زیر بمهای زیادی داردکه باید مقدماتش را کاملاًفراهم کنید و تا حدودی بعضی از عوامل آماده و مهیا می باشد برابقیه نگران نباشیدو برخدا توکل کنید
۵-   مسافرت را توصیه م یکنم فروش نفع دارد ولیخریدفعلاً چند روز صلاح نمی باشد از مسافر خبرهای خوشی دریافت می کنید و بیمار حتماً شفا می یابد ازدواج عملی است پدرو مادر را احترام کن ونذر خودرا ادا کنید و قول خود را به عمل تبدیل سازید
۶-   ویژگیهای جنابعالی عبارتند از پیغام آور اصیل خوب مودب فداکار خیرخواه سریع النتفال نظ ربلند رفیق دوست بدونخطر خیالباف محتاط صمیمی متی باوفا اهل حاشا خدمتگزار خبر رساننده نیکو نجیب مهربان بد اخلاق
۷-   جنابعالی از خود مقاومت و ایستادگی نشان نمی دهیدبهمین جهت ا زاین شاخه به آن شاخه می پرید
اوضاع را بر وفق مرادخود بسازید بگذاریدیک بارهم که شده خودتان تصمیم بگیرید صبح در راه است باید باور داشت تا طلوع کند چون از شب تاریک نوربه پنجره اطاق نمی تابد
میشه بگیرید.. 😅

-   انسانی با عقل و درایت هستی که همیشه سعی می کنی بر احساس خود پیروز شوی و از منطق و استدلال عقلی درکارهای خود کمک می گیری
۲-   حافظ دربیت اول می گوید:( اگر چه هنر نمایی و فضل فروشی درپیشگاه معشوق که مجموع کمالات هنر است خلاف رسم ادب می باشد من بدین علت خاموش مانده ام در حالی که زبانم سرشار از سخن شیوا و رسا است ) شما نیز انسانی با منطق و فرهیخته اما متواضع می باشید که متاسفانه چنین انسانهای باخردی درجامعه کمتر ارزش و اهمیتشان شناخته می  شود ولی شما نارحت نباشید که دنیا بریک پایه نمی ماند و بالاخره ارزش واقعی شما معلوم خواهد شد
۳-   انسان موفق و کوشایی هستید که دست به هرکاری می زنید اگر آنرا رها نسازید حتماً موفق خواهید شد
۴-   شما از چنان هوش و استعداد بالایی برخودار هستید که اگر دنبال کارهای بیهوده نروید ، جزو نوابغ و انسانهای برجسته خواهید شد .
۵-   انسانی مانند شما که بلند همت و با سخاوت است نباید چندان از فریبکاری و دغل بازی مردم نارحت شود زیرا درکنار هر گل مسلماً خاری هم و جود دارد ولی شما سعی کنید امر به معروف و نهی از منکر کیند
۶-   مصلحت اندیشی را کنار بگذارید و مستقیماً راز درون را با او درمیان بگذارید زیرا او منتظر سخن شماست
۷-   مسافرت را توصیه می کنم فروش به موقع است و لی خرید جایز نمی باشد طلاق عملی می شود و ازدواج هم عملی است
۸-   به زودی خبر خوش و مژده ای دریافت می کنید و از مسافر خبری خوش می رسد برنده نسبت به فضای اطراف خود حساس است اما بازنده فقط نسبت به احساسات خود حساس است .
بعدیش پولیه شماره کارت میدم😂😂😂

😅😅🥰😘

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
-   انسانی با عقل و درایت هستی که همیشه سعی می کنی بر احساس خود پیروز شوی و از منطق و استدلال ع ...

مورد ۷ هم طلاق هم ازدواج چی بود گلم روانم بهم ریخت☹️😨