2777
2789
عنوان

روتین پوستیتون چیه خانما

80 بازدید | 13 پست

سلام برای پوستتون چیکارا کردین تا حالا

کرم ضدچروک چی میزنین

ماسک چه خونگی چه اماده چی میزنن

ایا بوتاکس کردین؟

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

اصولا از ماسکای خونگی استفادع میکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آبرسان و تونر و بالم لب 

ماسک و اسکراب و لوسیون و کرم مرطوب کننده و اینها 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

چند باری هیدرودم و میکرودرم کردم ، ار اف دو چشمم انجام دادم ،، ماسک خونگی که فقط یه تیکه از میوه ست و هفته ای یکبار میذارم ، هفته ای یه بارم ماست و ارد و قاطی میکنم میذارم رو پوستم ، کرمم همیشه رو پوست دارم ، ضد افتابم موقع بیرون رفتن میزنم

من آبرسان و تونر و بالم لب  ماسک و اسکراب و لوسیون و کرم مرطوب کننده و اینها

کرم ضد چروک استافده نکردین تا حالا

اصولا از ماسکای خونگی استفادع میکنم

خیلیم عالی من از ماسک خاک ورس و گلاب وگاهی تو فصل انبه بهش اضافه میکنم نتیجه ی خوبی دیدم

روتین من صبح با اب میشورم اخرشبم بااب میشورم😄یوقتایی هم پوست میوه یادم باشه میمالم😁

حتما جنس پوسستون عالیه ولی مراقبش باشین ضد افتاب ونرم کننده عالیه

کرم ضد چروک استافده نکردین تا حالا

چرا اونو هم استفاده میکنم اما یادم رفت بنویسم 

و همینطور کرم شب و دور چشم 

با اینکه چشمام چروک نداره هنوز ولی خب استفاده کردنش خوبه 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

من از ماسک خاک رس استفاده میکنم ، عالیه ، تو بار اول من یکم تغییرو احساس کردم ، من توش گلاب و آبلیمو یا بجای آبلیمو سرکه سیب میریزم ، کلی دستورای دیگه هم داره ، عطاری ها هم دارن فکنم ، من از عطاری خریدم ، یه بستست که پودریه ، بعد به اندازه یک قاشق غذاخوری پودر ماسک خاک رس میریزم تو یه کاسه و بعدش یک قاشق گلاب و آبلیمو یا سرکه سیب میریزم تا حدی که قشنگ با هم ترکیب بشه