2777
2789
عنوان

خدایا مردم این دیگه چه دردیع

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 21 پست
شاید بهش فشار اومده .من دوساله هرجام درد میگیره کیسه ابگرم رو میذارم😄 ببین شدم عین پیرزنا تسکین همه ...

عزیزم رو دوتا پهلوم میخوابم ولی هر دو پهلوم درد میکنه انگار از تو تیر میکشه دوس دارم به پشت بخوابم

دیشب شوهرم حوله داغ گذاشت یکم اروم شد ولی الان باز درد میکنه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

شاید بهش فشار اومده .من دوساله هرجام درد میگیره کیسه ابگرم رو میذارم😄 ببین شدم عین پیرزنا تسکین همه ...

کیسه ندارم اب گرم بریزم مگه حوله داغ کنم بذارم روش بااینکه بدنم جون نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چیزی نمیدونم برو دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیسه ندارم اب گرم بریزم مگه حوله داغ کنم بذارم روش بااینکه بدنم جون نداره

همسرتو بیدار کن حوله داغ کنه برات ،یا برو کنار بخاری .در اولین فرصت از دیجی کالا سفارش بده برقیه قیمتشم دویست سیصد تومنه .کافیه بزنی ب برق بعد از ۳/۴دقیقه داغ میشه .گرما رو هم حدود یکساعت نگه میداره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

همسرتو بیدار کن حوله داغ کنه برات ،یا برو کنار بخاری .در اولین فرصت از دیجی کالا سفارش بده برقیه قیم ...

عزیزم شوهرم رفت سرکار دیروز مرخصی گرفت بخاطر حال من امروز دیگه نمیشد بمونه کسی نیس خونه تنهام

اره الان برم ببینم چ قیمته ندیدم تاحالا اینی که میگی رو مدل ساده شو دیده بودم فقط برقی ک خیلی بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شوهرم رفت سرکار دیروز مرخصی گرفت بخاطر حال من امروز دیگه نمیشد بمونه کسی نیس خونه تنهام اره ال ...

عاللیه ببین من برا همممه دور وریام گرفتم سرچ کن *کیسه آبگرم برقی*

.من *کیسه نمک ضددرد *هم گرفتم .میذارم رو بخاری یا تو توستر، گاهی میشینم روش یا کف پاهام میزنم بهش خیلی حس خوبی میده

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️