2777
2789
عنوان

توسل به حضرت رقیه بانو🕊️🕊️

650 بازدید | 64 پست

سلام دوستان عزیزم 

امروز 5 صفر شهادت خانم رقیه است. این تاپیک را زدم تا به یاد این خانم بزرگوار  باشیم که ازشون کارها برمیاد و در درگاه خدا ارج و قرب دارند و پیش امام حسین و حضرت ابوالفضل حسابی حرفشون خریدار داره، به قول مادر عزیزم که ان شا الله روحشون شاد و ملکوتی باشه می گفتند با دستای کوچیکشون گره های بزرگ را باز می کنند، امروز به یاد خانم رقیه باشیم و برای آرامش و باز شدن گره های زندگیمون و خوشبختی همه ی ادم ها و از جمله خودمون دعا کنیم. 

دوستای عزیزم منم خیلی دعا کنید خیلی به دعاتون محتاجم. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

برای شادی روح مادرم لطفا یک صلوات میفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجتروایی استارتر و همهههه الساعه 

یعنی گذشت یا یکشنبه میشه ؟؟

یارقیه سلامتیمو بهم برگردون از خدا برام شفاعتم کن و بخواه... رقیه جان، جان حسین سلامتی کامل خودمو مادرم و همه رو بهشون ببخش 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

دعا میکنین یه خونه خوب پیدا کنیم یکماهه دنبال خونه اییم واسه اجاره پیدا نمیکنیم. دعا کنین باب میلمونو پیدا کنیم. تو روخدا دعا کنین هفت ساله با خانواده شوهرم یک جا میشینم میخوام مستقل بشیم. دعا کنین یه خونه خوب پیدا کنیم...

واسم خیلی دعا کنین دعا کنین حاجت روا شم دیگه دارم نا امید میشم خیلیییی دارن اتفاققایی میفتن منو نا امیدکنن دلم خیلی گرفته ☹💔

من رفتم خروج کاربری زدم  خداحافظ برای همیشه .... حلالم کنین..   

ترو قسمتون میدم ب حضرت رقیههههه 

برام دعا کنین ابروم نره یه کار اشتباهی کردم سرپوش گذاشته بشه توبه ام کردمممم

𝑌𝑜𝑢 𝐴𝑟𝑒 𝑇𝒉𝑒 𝑀𝑎𝑖𝑛 𝐶𝒉𝑎𝑟𝑎𝑐𝑡𝑒𝑟𝑂𝑓 𝑀𝑦 𝐿𝑖𝑓𝑒'𝑠 𝑆𝑐𝑒𝑛𝑒 ..💕