2777
2789
عنوان

کدام یخچال فریزر ایرانی بهتر است؟

2266 بازدید | 31 پست

موتور هر دستگاه برقی از مهم‌ترین اجزای آن است که می‌توان در این زمینه برتری برندهای خارجی را به رخ محصولات ایرانی کشید. اشتباه نکنید هدف از بیان این نکته بی‌ارزش جلوه دادن تولیدات داخلی نیست بلکه در ادامه به نکاتی اشاره می‌کنیم که کیفیت لوازم خانگی ایرانی را روشن می‌کند.

شاید موتور بعضی از یخچال فریزر ایرانی نتواند با برندهای خارجی رقابت کند، با این وجود مهندسان و متخصصان تمام تلاش خود را کرده‌اند که با دانش روز هماهنگ بوده و محصولاتی درخور لیاقت مصرف‌کنندگان تولید کنند.

طراحان نیز در این صنعت از ایده‌هایی استفاده کرده‌اند که ظاهر، اندازه و زیبایی یخچال فریزرها نظر مخاطب را به خود جلب کرده و به نوعی سعی می‌کنند با طراحی محصولات خارجی رقابت کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دونار

راضیم تو این شش سال اصلا برفک نداره. 

فقط یه بار گازش رفته بود. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
هیچکدوم

ᥬ🤣᭄ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈

از لباسشویی هم اطلاع دارید چ مارکی خوبه ؟ ایرانی

ازدواج واقعا غم انگیزه 😞فکر کن بعد از چند سال میبینی اونی که دوش میگرفت ادکلن میزد میومد دیدنت 😍😙😙از فلسفه جهان غرب میگفت😌 حالا میشینه سر میز شام از کیفیت گوزیدنِش🙊واست تعریف میکنه😐😂😂😂ینی خاک بار ساراتان ✋
دونار راضیم تو این شش سال اصلا برفک نداره.  فقط یه بار گازش رفته بود.

تو شش سال گازش رفته خوبه...

خوهر یخچال‌ها ی قدیم تا ۳۰ سال آخ نمی گفتن😅

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....