2777
2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8986 بازدید | 1076 پست

@مهریماههههه شما ب من محبت داشتی مهربونیت ب خاطرم هست الهی ب هرچی میخای برسی 😍

@vata_2000 عزیزدلم تو هم همینطور امضای خدا پای ارزوهات❤️

@فریماه111 بی بی فیس و ناز سایت تنت سالم و دلت خوش 😍

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@مهریماههههه   شما ب من محبت داشتی مهربونیت ب خاطرم هست الهی ب هرچی میخای برسی 😍 @vata_200 ...

ممنون عزیزم❤️❤️❤️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
@خانهدارناوارد     @yasamaniii     @بستنی_با_طعم_پرتقال     @ ...

واییییییییی فدات بشممممممم مرسییییییییییییی منم آیت الکرسی خوندم برات😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)

@هانالی  آرزویه بهترین هارو واست دارم ایشالا به هرچی که دلت میخاد برسی و سالم و سلامت و خوشبخت باشی و بچهایه سالم و صالح داشته باشی و هرچه در دلت هست رو خدا به صلاحت قرار بده❤

@پاستیل_رنگی_رنگی  آرزویه شادی و سلامتی و خوشبختی دارم واست ایشالا به هرچی میخوای برسی و راحت بشی و به پای هم پیر بشین زندگی خوب با بچهایه سالم و صالح هرچه در دلت هست خدا به صلاحت قرار بده❤

@لیل_لیلی_lellll  آرزویه بهترین هارو واست دارم ایشالا بدون هیچ دخالت و مخالفتی بهش برسی و خوشبخت بشین باهم بچهایه خوب و سالم و صالح به دنیا بیاری و هرچه در دلت هست رو خدا به صلاحت قرار بده❤

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)
@nazanin36       @فرشته_سفید  ‍  

ممنونم مهربانم خدا به اندازه ی قلب بزرگت  بهت ببخشه 😘😊

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

@1negar آرزو میکنم به بهترینا برسی عشق من❤😍وهمیشه موفقیتت و ببینم😍❤همیشه فقط بخندی😍❤

@بقرارتم آرزو میکنم همیشه خوشحال باشید😍😘و خیلی خوشبخت بشید💙 

@ماhلیلی آرزو میکنم همیشه خوشحال باشید🤩 وبه هرچی میخواین برسین💚

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
😂😂کوچولو؟؟ فردا بهم‌نگی غول خیلیه 😒😒عنتر   ملکه قلبت بودم  دیروز فهمیدم ساناز هم ...

😐💔

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
@eshqbpayanm   یادم رفتتتت😂😑  شیما بهترین ها رو برات می‌خوام از خدا  امیدوارم و ...

روزيتاى💙مهربوووووونم

فداى قلبه آيينه ايت🥰

بهترينها براى طُ🌻

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
@پگاه_پریشانی    آرزو میکنم همیشه حال دلت خوب باشه و لبت خندون باشه❤ @عاشق__خنده &nbs ...

😆

سلام

باورت ميشه اروم گرفتن؟؟؟