2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1076 پست

@مهریماههههه شما ب من محبت داشتی مهربونیت ب خاطرم هست الهی ب هرچی میخای برسی 😍

@vata_2000 عزیزدلم تو هم همینطور امضای خدا پای ارزوهات❤️

@فریماه111 بی بی فیس و ناز سایت تنت سالم و دلت خوش 😍

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@مهریماههههه   شما ب من محبت داشتی مهربونیت ب خاطرم هست الهی ب هرچی میخای برسی 😍 @vata_200 ...

ممنون عزیزم❤️❤️❤️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
@خانهدارناوارد     @yasamaniii     @بستنی_با_طعم_پرتقال     @ ...

واییییییییی فدات بشممممممم مرسییییییییییییی منم آیت الکرسی خوندم برات😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)

@هانالی  آرزویه بهترین هارو واست دارم ایشالا به هرچی که دلت میخاد برسی و سالم و سلامت و خوشبخت باشی و بچهایه سالم و صالح داشته باشی و هرچه در دلت هست رو خدا به صلاحت قرار بده❤

@پاستیل_رنگی_رنگی  آرزویه شادی و سلامتی و خوشبختی دارم واست ایشالا به هرچی میخوای برسی و راحت بشی و به پای هم پیر بشین زندگی خوب با بچهایه سالم و صالح هرچه در دلت هست خدا به صلاحت قرار بده❤

@لیل_لیلی_lellll  آرزویه بهترین هارو واست دارم ایشالا بدون هیچ دخالت و مخالفتی بهش برسی و خوشبخت بشین باهم بچهایه خوب و سالم و صالح به دنیا بیاری و هرچه در دلت هست رو خدا به صلاحت قرار بده❤

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)
@nazanin36       @فرشته_سفید  ‍  

ممنونم مهربانم خدا به اندازه ی قلب بزرگت  بهت ببخشه 😘😊

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

@1negar آرزو میکنم به بهترینا برسی عشق من❤😍وهمیشه موفقیتت و ببینم😍❤همیشه فقط بخندی😍❤

@بقرارتم آرزو میکنم همیشه خوشحال باشید😍😘و خیلی خوشبخت بشید💙 

@ماhلیلی آرزو میکنم همیشه خوشحال باشید🤩 وبه هرچی میخواین برسین💚

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
😂😂کوچولو؟؟ فردا بهم‌نگی غول خیلیه 😒😒عنتر   ملکه قلبت بودم  دیروز فهمیدم ساناز هم ...

😐💔

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
@eshqbpayanm   یادم رفتتتت😂😑  شیما بهترین ها رو برات می‌خوام از خدا  امیدوارم و ...

روزيتاى💙مهربوووووونم

فداى قلبه آيينه ايت🥰

بهترينها براى طُ🌻

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
@پگاه_پریشانی    آرزو میکنم همیشه حال دلت خوب باشه و لبت خندون باشه❤ @عاشق__خنده &nbs ...

😆

سلام

باورت ميشه اروم گرفتن؟؟؟