2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1076 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@عاشق__خنده    عزیزدلمممممم انشالله هیچ وقت اشکی نریزی اگه هم ریختی از ذوق باشه و به ارز ...

مرسی مرسی عسیسم 🤪🤪

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
@3573   @moon___sa   @عاشق__خنده   آرزو میکنم دلتون‌شاد با‌شه 😘💚

مرسییییییییی😃🥰

ان شاءالله حاجت روا بشی 

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

ن پستت ریپ میشه ن تگ میشی 😐 مرررسی عشقم❤️ همچنین😘 منم اینطوری تگ میشم نگا @_دلبر_۱۴۰۰   ...

تگ نمیشی 

حتی تگ یکی دیگه رو کپی کردم بازم تگ نمیشی

ان شاءالله بهترین ها نصیبت شه

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

@دلبردردونه     آرزوميكنم خوشبخت باشى و مثل هميشه موفق باشى😍 @رستاا1379  &n ...

قوووربونت برم من اخه مهربووونمممم مرسی به یادمی خیلییی دوست داارم منم برات ارزو میکنم همه ی آرزوهات بشن شیرین ترین خاطره های زندگیت🥺😍❤️❤️❤️❤️❤️

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
همش قلب بارون می‌کنی 😀😂💋

😃😃😃😃😃💚

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
قوووربونت برم من اخه مهربووونمممم مرسی به یادمی خیلییی دوست داارم منم برات ارزو میکنم همه ی آرزوهات ...

نرى كه عزيزمى😍🎈

فدات شم منم همينطور🥺🦋

ميسى جيجرم💋💋تو هم همينطورر❤️😍🎈

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️ خب مگه شما ننوشتی که حتی اونایی رو که نمیشناسی ؟😂 خب منم همین کار رو کردم 😅 ...

میدونم ولی بیچاره فک میکنن شناسایی شدن😂😂😂خدایی خیلی ترس بدیه کلی تجربش کردم

.................................................  
نرى كه عزيزمى😍🎈 فدات شم منم همينطور🥺🦋 ميسى جيجرم💋💋تو هم همينطورر❤️😍🎈

عشق منییی اخههه💋💋💋💋😍❤️🥺

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)