2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1076 پست
اخه کسی تو این سایت نمیشناسع منو اولین باره یکی تگم کرده بعد من ی سال قبل عضو شدم😭😂

نه از فامیل و اینا بودن خیالت تخت من فامیل و آشنا نیستم باور کن 

یعنی هیچکی تگ نکرده بود؟ هیچکی ؟ من اولین نفرم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه از فامیل و اینا بودن خیالت تخت من فامیل و آشنا نیستم باور کن  یعنی هیچکی تگ نکرده بود؟ هیچک ...

تا دیروز اره اولین نفر بودی ن خدایی فک میکردم کسی نمی‌شناسم ولی بگو از کجا میشناسیم 🥺

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
وایییییی😅 شوخی کردم گلی مرسی ک🤧🌻

قربونت عزیزم😂❤😗

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
یکی مونده به اخر😂😂😂😂😂😂😂 شوخی میکنم عزیزم . قربونت برم عزیزدلم ، خیلی خوبه که انقد مهربونی&n ...

دورت بگردم نفسم😂😗❤

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
@ماریاقناد     @زیرسیگاری     @رز_پائیزی     @کاپ_کیک_عصبانی ...

متشکرم عزیزم من واسه همه دوستان نینی سایتی دعا میکنم همیشه تنشون سالم باشه لبشون خندون خوشبخت و سربلند وسرافراز باشن واقعا همه دوستان اسمشون یادم نمیاددلم میخواد اسم همه رو بنویسم اما فقط بعضیا توی ذهنم هستن  سوگلی_ نینیسایت ،ستونسایت سابق ،دختر_شکلاتی،اوژنی گرانده ،سوگند۹۷،سارای۹۹،ماهگل00،پیتزامخصوص ،گیس فلفل،فریماه ،ویکی ازدوستام که کاربریش حفظم نمیشه چون طولانیه چندتا ۸۳داره  وبقیه کاربریش یادم نمیمونه ❤❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید فقط اشک شوق چشمای زیباتونو خیس کنه عاقبت بخیر بشین 

😕اون یکی که دوستای جدید پیدا کرده ماهارو فراموش کرده اینم که درگیر مشکلاتشه

یکی یکی دارن میرن 

راستی شکلات تلخ عصبانی ترکیده؟

عه به نی نی یار گفتم درس کنه مثلا نااا مرسی  عزیزم😘😘😘🤩🤩🥰🥰🥰🥰

🥰❤❤

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•