2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1076 پست

ببییییین کیوو یادم رف بتگم!!

@tarsaw__  

وووو

شماا 

امیدوارم 

ع ته ته قلبم

اون ناراحتیت ک تو تاپیکاته بر طرف شه

بخندی همیشه

عنکبوته ژذاب💋 

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  
@mona8960     @نیلوفر،جون     @الهه_مادرعلی     ...

مرسی فداتشم

توهم همینطور 

@aylin1503  

@جیسویا  

@اشکدوسابقم

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلی حس خوب تواین تاپیکه

پراز آرزوهای خوب برای همدیگه

برای سلامتی ودل خوش اسی که لطف کردن این تاپیک وزدن لطفا صلوات بفرستین 🙏🙏🙏

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
@عطرنرجس1400     انشاءالله به زودی به هدفت که خانم معلم شدنه برسی و ظهور مولامون رو ...

سلام خواهر عزیزم

خیلی ممنون😍😍😍

فدای مهربونیت🥰🌹🌹🌹

خدا هزاران برابر عوضت بده انشاءالله🤲🤲🤲🤲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام خواهر عزیزم خیلی ممنون😍😍😍 فدای مهربونیت🥰🌹🌹🌹 خدا هزاران برابر عوضت بده انشاءالله🤲🤲🤲 ...

انشاءالله سلامت باشی گلم همیشه و حاجاتت همه برآورده به خیر باشن🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
انشاءالله سلامت باشی گلم همیشه و حاجاتت همه برآورده به خیر باشن🤲🤲🤲

فدات شم خواهری

خدا سایه تو از بالا سر بچه هات کم نکنه🤲🤲🤲🌹

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
فدات شم خواهری خدا سایه تو از بالا سر بچه هات کم نکنه🤲🤲🤲🌹

🥰🥰🥰 همچنین🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ارزو میکنمم همیشه حاله دلتون خوب باشهو در مسیر ارزوهاتون موفق و سربلند باشی 😍😘 @king12   & ...

عشق منی 🌺😍❤

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
@3573   @moon___sa   @عاشق__خنده   آرزو میکنم دلتون‌شاد با‌شه 😘💚

فداتشم مهربونم😘😘😘

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
😂😍 ای بابا 🤓🤩  عزیزدلمی تووو💞💞💞💞

فدات شم ❤😘😂😍😍😍😍😍😍😍😍

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺