2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1076 پست
@eshqbpayanm     زوده زود انقدی بخندی ک شوهرت خسته شه😂😂😂 برسی ب ارزوهات و سالم و س ...

الهى من فدات بشم

چقد خوبه شماهارو دارم

دلمو اروم ميشع وقتى ميبينم انقد بهم لطف دارين و بفكرمين♥️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
الان قرآنم پیشم نیست اما یادم میمونه فردا برات میخونم ❤ایشالله با زودی زود عکس بی بی چکت رو برامون ب ...

چقدر خوبه 

اینجاروداشتن

شماهاروداشتن

خیلی مهربونین ان شاالله مهربون بمونین ومهربونی ببینید💖💖

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂وقتی بهت میگیم الزایمری حس خوبی پیدا میکنی؟؟ حق داری😌😂 خدانکنه ❤❤😍 میسی

شيطون كوچولو🥴😅

عزيز دلمى💋

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
آرزو میکنم دلاتون پر از آرامش/وجودتون پر از سلامتی /جیبتون همیشه پرپول باشه عشقا  @دختر_جذااا ...

فدات مرسی عزیزم همچنین شما 😍😘

خیلی لطف کردی 💚🦋

https://abzarek.ir/service-p/msg/138343   🖤 دوست دارم بابا🖤🦋
شيطون كوچولو🥴😅 عزيز دلمى💋

😂😂کوچولو؟؟

فردا بهم‌نگی غول خیلیه

😒😒عنتر   ملکه قلبت بودم  دیروز فهمیدم ساناز هم ملکه قلبته😒

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

چقدر خوبه  اینجاروداشتن شماهاروداشتن خیلی مهربونین ان شاالله مهربون بمونین ومهربونی ببینید💖 ...

همچنین عزیزم خوبی و مهربونی از خودته❤❤

.................................................  
قربونت برم❤

خدانکنه 💖

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
عاشقتم🥰🥰🥰 کلی ارزوی خوب واسه تو😍😍😍💕💕💕

منم😍

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
به قول دلنیا دیر گفتی خدا کرد💔❤

🌱

الهى من فدات بشم چقد خوبه شماهارو دارم دلمو اروم ميشع وقتى ميبينم انقد بهم لطف دارين و ب ...

نشی ک

😃💋💋

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  
@عاشق__خنده    بهترین ها رو برات آرزومندم 💖😚🌈 همیشه سالم و شاد باشی  @cakeasal ...

تشکر ننه قشنگم😍♥️

منم برات هرچی آرزوی خوبه رو برات آرزومندم آجی😚🥰

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰