هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@سیاهیشب عزیزدلم ان شاالله خدا به دلت آرامش بده 🙃💓 برات بهترین ها رو میخوام 🌈💝 ...
ممنون عزیزم لطف کردین
آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه... خستهام... مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه... 🖤🥀 اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی پس درود بر مرگو 🖤 ⚰️ 🖤 مرگ بر زندگی مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔 انقدر خسته است جانم! 🖤 🖤 که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀. نیستی بابا... و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.
صدای من از پربازیدامیشنوین .به ارادتتون به امام حسین علیه السلام 💓 به عشق امام حسین علیه السلام منو دعا کنید اجرتون باامام حسین علیه السلام 💓
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
@3573 دوست مهربونم ❤ ان شاءالله خدا واسه روزگارت سبد سبد اتفاقای خوب و خوش رقم بزنه ...
ای جااانم عزیزم😀
ممنونم بابت دعای قشنگت منم
همچین دعای قشنگیو برای تو گل
دختر دارمممممممممم😍😙
راستی اسمتون چیه شما😶
نامهزن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید. زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند. این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313 https://harfeto.timefriend.net/17378773448308
@tarsaw__ نمکدوووون😝😂 ان شاءالله شادی ،امنیت،سلامتی،دلخوشی،ایمان،ثروت،عتقبت ...
فداتشم بهترین💋😻
ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))