2777
2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8909 بازدید | 1076 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نگاردخترپائیز2   ایشالا برگرده و همه چیز درست بشه و برسید بهم  

@تنها000   ایشالا هرچی که از خدا میخوای خیلی زود بهش برسی رشته مورد علاقتم قبول بشی در آینده   

@جیگرطلا_نی_نی_یار   ایشالا همیشه سلامت و شاد باشی و به همه  آرزو های قشنگت برسی   

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨

@اعتصامی    مهربووون❤

چه دعایی کنمت بهتر از این، خدا پنجره ای رو به اتاقت باشه🙃

عشق محتاج نگاهت باشه ،عقل لبریز زبانت باشه ،و دلت وصل خدات❤

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
@بهنوشم    بهترین ها رو برات می‌خوام از خدا 🌈😚💝 @باباکرمدوستدارم    ان ...

وای من غش فدات شم مرسی بابت دعای خوبت توهم همیشه سالم خوشحال موفق کنارت خانوادت زندگی کنی قشنگم 😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😍

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
@ماریاقناد @زیرسیگاری @ رز-پائیزی @صرامی @کاپ-کیک-عصبانی

❤❤❤❤❤❤❤❤

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی