2777
2789
عنوان

به همسرم این حرفا رو گفتم.

2239 بازدید | 112 پست

سلام 

محل کار من و همسرم مشترکه و چند خانم  و آقای دیگه هم با ما کار میکنن

دوروز پیش یکی از خانومها که از همه بیشتر کار میکنه و خانم مسئولیت پذیری هم هست حالش بد شد و از حال رفت وقتی من فهمیدم بهش گفتم بیاد استراحت کنه و براش شربت درست کردم خلاصه حالش بهتر شد فشارش افتاده بود

عصر همون روز  با شوهرم تنها بودن شنیدم که شوهرم بهش میگفت

شما  دیگه بشین نمیخواد کار انجام بدی

اگر دارویی میخوای هرچی لازم داری بگو برات بخرم

خانومه گفت به شوهرم گفتم زینک پلاس برام خرید

شوهرم گفت زینک پلاس میخوای؟برم بخرم؟

خانومه گفت نه دست شما درد نکنه

شوهرم گفت خلاصه حواستون بخودتون باشه انرژی داشتباشین شما سرکارگرین باید سرحال باشین...

من دومورد دیگه هم در رابطه با صحبت با این خانوم که از نظر من توجه حساب میشد به شوهرم تذکر داده بودم

تا اینکه دیشب  صداش زدمو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز بدی او صحبتاش نبود 

ولی به عنوان یه خانوم حق داری که حسادت کنی و برات مهم‌باشه 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

گفتم امروز به خانم فلانی اینا رو میگفتی(حرفایی که گفتبود رو گفتم)

گفتم عجب سوپر منی هستی تو برای بقیه برای زن مردم

اونوقت من مریض شده بودم بهم گفتی منکه نمیرسم برات دارو بگیرم به بابات بگو بیاد برات دارو بخره تا سرپا بشی

گفتم البته که من اگر به دکتر احتیاج داشتباشم منتظر نیستم که تو بگی بیا ببرمت یا بهت میگم ببر یا با بابام میرم یا اصلا خودم میرم

الان اگر دارم این حرفارو بهت میزنم فکر نکنی که من دارم به یک زن کارگر حسادت میکنم اصلا وابدا اما چون  به واسطه مسئولیتی که قبول کردم مجبورم فعلا بالاسر اون خانم و نیروهاش باشم به تو اجازه نمیدم با این حرفات که نمیدونم اسمش محبته توجهه یا هرچی منزلت منو جلو اونا پایین بیاری و منوخجالت بدی