2777
2789
عنوان

به همسرم این حرفا رو گفتم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 112 پست
گفتم امروز به خانم فلانی اینا رو میگفتی(حرفایی که گفتبود رو گفتم) گفتم عجب سوپر منی هستی تو برای بق ...

اگر اگر با شما اینطوره ، باید بگم بزن ۔۔۔۔۔😂 

من صرفا باتوجه به نوشته اولتون نظر دادم ۔

اگر مرد با محبتی بود رفتارش بااین خانم هم عادی بود ، ولی وقتی با شما اینطوره ولی با اون خانوم انقد مهربانانه صحبت میکنه ،باید حالیش کنی 😒😒😒

خیلی خوب بهش گفتی 👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم امروز به خانم فلانی اینا رو میگفتی(حرفایی که گفتبود رو گفتم) گفتم عجب سوپر منی هستی تو برای بق ...

چقدر حرفات زشته

اون خانم نیرو شما و همسرت ( طبق حرفات) حالش بد شده بخاطر کار شما

اینکه شوهرت تعارفش کنه براش ی دارو بخره بده؟؟ اتفاقا انسانیت شوهرت رسوند

سلام.

تاپیک خوندم داغ دلم تازه شد.

آی خانوم هااااااااااا هر وقت کوچکترین کسالتی پیش اومد براتون سریع خودتون برید دکتر ' منتظر احدی نباشین.

به امام حسین فقط خودتون باید به فکر خودتون باشین.

برای منم دعا کنین سلامت بشم.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐

ببین شما خیلی سخت گرفتی نه توجه بود نه محبیت این کار رو هر ادمی انجام میده برا همکارش که حالش خوب نیست 

من وو  همکارام تازه از این بیشتر به همه دیگه توجه میکردیم یه چیز عادی هست 

یا شوهرم همین الان تو محیط کارش خانمی کار میکنه تازه بهش گفت زمانی که پریود هستی به خودم بگو تا به بچه ها بگم کارهای سنگین رو انجام بدن نه شما

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
گفتم اونا که نمیدونن بین ما چی میگذره(رابطمون زیاد خوب نیست) اون هم گفت نه مگه چی میگذره هیچ چیز بدی نمیگذره

بدون توجه به حرفاش حرفمو ادامه دادم گفتم به حساب من و تو زن و شوهریم حواستو جمع کن

سلام. تاپیک خوندم داغ دلم تازه شد. آی خانوم هااااااااااا هر وقت کوچکترین کسالتی پیش اومد براتون سر ...

سلام . واقعا مگه دروغ میگی ما زنا همیشه تشنه محبت و توجه ایم متاسفانه باید بیخیال باشیم واقعا

منم باشم اگر همیشه همسرم آنقدر گیر باشه  جایی نمیبرمش،، مگه بیکارم

چرا برعکس نگاه نکنیم

اگه شوهرش باهاش اینجوری رفتار نمی کرد اسی ناراحت نمی شد که چرا به بقیه توجه می کنه و به زن خودش میگه بگو بابات بیاد ببره دکتر

کنکور دارم برام دعا کنید😜💓
2790
2778
2791
2779
2792