2789
عنوان

کاربر 7869zahra

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 40 پست
اره دوست بمونن خیلی بهتره نبابد ک تهش ب ازدواج ختم شه  وقتی عاشق یکی هستی حاضری تا ابذ باهاش ب ...

اره همه چیز ک ب ازدواج نیس دوست داشتن واقعی ک ب ندرت پیدا میشع و میدونی ک عوض نمیشه نصف راه بعد سالها تنهات نمیزاره با عشقت بمونی خوشبخت تری بنظرم

تیکر 
اره دوست بمونن خیلی بهتره نبابد ک تهش ب ازدواج ختم شه  وقتی عاشق یکی هستی حاضری تا ابذ باهاش ب ...

اره میخاست بمونه بدون ازدواج..

ولی من فک میکنم اگه برگردم به اون ظلم کردم..

میسوزه اخه ب پام...  

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره خیلی بده خیلی. منم ی عشق ده ساله دارم. ایشالا همه خونوادم موافقت کنن ازدواج کنیم امسال...  ...

قربونت برم مرسی مهربونم.. انشالله تو هم بشی خانوم خونه ای که عشقت آقاشه ❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره میخاست بمونه بدون ازدواج.. ولی من فک میکنم اگه برگردم به اون ظلم کردم.. میسوزه اخه ب پام...&nb ...

نه عزیزم ظلم نیست... چون اونم عاشقته.. 

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها
عزیزم ماجراش مفصله.. تو یکی از تاپیکام ک عنوانش دلم خیلی تنگشه چرا اینجوری شد گفتم ماجرارو.. اگه خو ...

خودتو نابود نکن دختر دوسش داری برو بگو نترس غرور چیز بی ارزشیه دوست داشتن غرور نمیشناسه خو دوست داره بزار ب پات بسوزه چی از این بهتر ک تا اخرش مال توعه

تیکر 
نه عزیزم ظلم نیست... چون اونم عاشقته.. 

عاشقمه پس چرا قصد ازدواج با منو نداشت..؟ چرا نتونست پا رو غیرتش بذاره؟

من قبل این با دوستش بودم‌‌.. اینو میدونست.. ولی نمیدونست در چه حد بود رابطم با دوستش..

پرسیده بودا چندین بار ازم..

ولی من دروغ گفتم هر بار‌..

ترسیدم ک بره..

ی روز اون پسره بهش همه چی رو گفته بود..

البته اون پسره در جریان نبود ک ما با همیم..

از اون روز دیگ گفت عاشقتم.. نمیتونم ولت کنم.. ولی دیگ نمیتونیم ازدواج کنیم.. چون با دوستم فلان کارو کردی..

خودتو نابود نکن دختر دوسش داری برو بگو نترس غرور چیز بی ارزشیه دوست داشتن غرور نمیشناسه خو دوست داره ...

عزیزم بالا نوشتم دلیل اینکه نمیتونستیم ب هم برسیم.. همه میگن اگه میخاستت چشمشو رو همه چی میبست دستتو میگرفت و میبرد یه شهر دیگه

عزیزم بالا نوشتم دلیل اینکه نمیتونستیم ب هم برسیم.. همه میگن اگه میخاستت چشمشو رو همه چی میبست دستتو ...

خوندم اره اون واقعا عاشقت نیس معلومه عشق من دوقلوی رلم بود ولی دوسم داشت گفت حتی بااونم بودی بازم میخوامت حالا دوست ک چیزس نیس رل بودی ک بودی چ مشکلی داره تورو ول کرده دوست دختر یکی دیگرو میگیره ول کن ب اینکه نمیگن عشق

تیکر 
عاشقمه پس چرا قصد ازدواج با منو نداشت..؟ چرا نتونست پا رو غیرتش بذاره؟ من قبل این با دوستش بودم‌‌.. ...

چ مسخره 

گذشته بوده خب 

شاید ت در گذشته با کسی دبگه می بودی و هرکاری میکردی 

چ فرقی داره دوستش یا کسی دیگه 

من بدتر از ایناشم دیذم ک طرف رو گرفتن و خوشحال و خوشبختن.... 

حــق باتوعه از نظر من

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها
خوندم اره اون واقعا عاشقت نیس معلومه عشق من دوقلوی رلم بود ولی دوسم داشت گفت حتی بااونم بودی بازم می ...

عزیزم سن عشق تو کم بود.. احساسی تصمیم گرفته..

ولی عشق من ۳۲ سالش بود.. منطقی بود کامل..

میگن مردا عشق بعد سی سالگیشونو فراموش نمیکنن.. عشقشون عمیق میشه.. 

درسته خیلیا اینطوری میگن ولی خب من خودم عشقشو دیدم.. عمیقا حس کردم..

کلا گیر کردم.. درگیرم.. چون هم دیدم چقدر میمیره برام هم رفتنشو دیدم .. به چند تا آقا تعریف کردم اینجا.. حقو ب رضا دادن‌‌ .. مردا مثل ما زنا فک نمیکنن

چ مسخره  گذشته بوده خب  شاید ت در گذشته با کسی دبگه می بودی و هرکاری میکردی  چ فرق ...

میگفت کاش با یکی دیگه بودی... ولی دوستم نه.. 

چی بگم..

عشقشو هم دیدم اخه.. خیلی دوسم داشت..

عزیزم سن عشق تو کم بود.. احساسی تصمیم گرفته.. ولی عشق من ۳۲ سالش بود.. منطقی بود کامل.. میگن مردا ...

اره خب عشق من الان ۲۲ سالشه ولی ماشالاه ادم بالغیه خودش فهمیدس تا الانم پیشمون نشده ولی چ بگم دوسش داری برو سمتش شاید پذیرفت شاید بازم خواستت

تیکر 
اره خب عشق من الان ۲۲ سالشه ولی ماشالاه ادم بالغیه خودش فهمیدس تا الانم پیشمون نشده ولی چ بگم دوسش د ...

خواستن ک میخاد.. ولی خب... راضی بود تا تهش بمونه باهام.. ازدواج نکنیم.. بارها اشکاشو دیدم سر اینکه نمیتونستیم ازدواج کنیم.. 😑